ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονσιπ: Ρόδεραμ- Σάντερλαντ

Τσάμπιονσιπ: Ρόδεραμ- Σάντερλαντ
Spread the love

Οι “Μαύρες Γάτες” βρίσκονται οριακά στα μπαράζ ανόδου κυρίως χάρη στις εξαιρετικές επιδόσεις που έχουν στα παιχνίδια τους μακριά από το Stadium of Light όπου είναι αήττητες σε 10 “εξορμήσεις” τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Οι Millers έχουν χάσει δυο back to back  παιχνίδια τους από την Ρέντινγκ (1-2) και την Κόβεντρι ( 0-2) στο πρωτάθλημα , μετά από ένα σημαντικό αήττητο “καρέ” όπου είχαν μετρήσει μια νίκη και τρεις ισοπαλίες, με αποτέλεσμα να υποχωρήσουν και πάλι στην βαθμολογία στην 21η θέση και να βρίσκονται έτσι οριακά πάνω από την γραμμή του υποβιβασμού. Οι χειμερινές μεταγραφές ακόμη δεν έχουν δείξει κάτι και επιθετικά η δυστοκία τους με ένα μόλις γκολ ενεργητικό σε 4 ματς, είναι χαρακτηριστική.

Η ομάδα του Τόνι Μόμπρεϊ σκόνταψε την περασμένη αγωνιστική στο εντός έδρας παιχνίδι της απέναντι στην Μπρίστολ Σίτι (1-1) δεχόμενη την ισοφάριση στα χασομέρια εκείνης της αναμέτρησης από ένα πέναλτι του Νάκι Γουέλς.

Εντούτοις είναι αήττητη στα τελευταία πέντε παιχνίδια της στην κατηγορία με απολογισμό: 3-2-0 ενώ είναι άξιο αναφοράς πως έχει ανταποκριθεί καλά παρά το γεγονός πως λόγω τραυματισμού έχει χάσει τον πρώτο σκόρερ της τον Σκοτσέζο επιθετικό Ρος Στιούαρτ (13/10).

Προϊστορία: Σε 9 μεταξύ τους παιχνίδια η Σάντερλαντ αριθμεί πέντε νίκες έναντι μόλις μιας ήττας από την Ρόδεραμ σε όλες τις διοργανώσεις.

* Εκτιμώ πως η Σάντερλαντ μπορεί να εκμεταλλευτεί το δικό της καλό momentum και αντίστοιχα βέβαια το κακό της Ρόδεραμ για να φύγει με το απόλυτο των βαθμών από το New York Stadium απόψε. Μην ξεχνάμε πως οι “Μαύρες Γάτες” είναι αήττητες στα 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους στην κατηγορία ενώ την ίδια ώρα οι Millers δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη στα 11/12 δικά τους. Το 2ιπλο στο 2,15 έχει αξία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

(Visited 729 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x