ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Conference League: Βασιλεία- Τραμπζονσπορ

Conference League: Βασιλεία- Τραμπζονσπορ
Spread the love

Στο Σεντ Γιάκομπς ,η  Βασιλεία  κοντράρεται με την Τραμπζονσπορ στην ρεβάνς της ήττας με 1-0 στο πρώτο ματς μία εβδομάδα πίσω.

Οι Ελβετοί δεν έκαναν καλό παιχνίδι στην Τραπεζούντα, έχασαν  με 1-0  ενώ  δέχτηκαν και άλλο γκολ λίγο πριν το τέλος αλλά ακυρώθηκε ως οφσάιντ.  Στο Πρωτάθλημα, ωστόσο,  υπήρξε ακόμα μία ανορθογραφία καθώς έμεινε στο 2-2  με τη  Σερβέτ και πλέον είναι στν 6η θέση.. Βρέθηκε πίσω στο σκορ ,το γύρισε και ισοφαρίστηκε με πέναλτι στο 90. Με τον Φρέι  να αποβάλλεται. Για αυτό το ματς επιστρέφει ο εξτρέμ Εντοι που έχασε το πρώτο παιχνίδι..

Η Τραμπζονσπορ δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις, ελέω της διακοπής του Πρωταθλήματος, και σε μία συγκλονιστική εμφάνιση επικράτησε με 1-0 χάρις στο γκολ του Στρίνγκερ Λάρσεν.  Παραμένουν εκτός οι μέσοι Χάμσικ, Τοκόζ και ο εξτρέμ Βίστσα  ενώ εξαιρετικός ήταν στην  επιστροφή του ο μπακ Πέρες  που είχε λείψει και αγωνίστηκε για 72 λεπτά.

Προϊστορία: Το 2019 η Βασιλεία νίκησε με 32-0 για τους ομίλους του Γιουρόπα.

Εκτίμηση: Η Βασιλεία έχει δυναμική εντός έδρας αλλά στερείται σταθερότητας. Από την άλλη , η Τραμπζονσπορ ,εκτός έδρας,   έχει τελευταία ευρωπαϊκή νίκη  αυτή κόντρα στην ΑΕΚ το 19 με 1-3 . Εκτοτε μετρά 7 νίκες και μία ισοπαλία.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 574 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x