Champions League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τσαμπιονς Λιγκ: Μπάγερν-Παρί

Τσαμπιονς Λιγκ: Μπάγερν-Παρί
Spread the love

Στην Αλιανζ Αρένα κοντράρεται η Μπάγερν με την Παρί στη ρεβάνς του 0-1 του Παρκ Ντε Πρενς.

 

Στο πρώτο παιχνίδι ,οι Βαυαροί  έπαιξαν έξυπνα και πήραν μία μεγάλη νίκη ,χάρις στο γκολ του Κομάν  και με όπλο την έδρα τους θέλουν να πετάξουν εκτός συνέχειας την  ομάδα των Μέσι και Εμπαπέ. Και όταν μιλάμε  για την  έδρα τους αξίζει να πούμε ότι στα 15 απο τα 17 παιχνίδια τους εντός έδρας  έχουν τελειώσει με νίκη δικιά τους, ενώ παράλληλα στα τρία τελευταία δεν έχει παραβιαστεί η εστία τους. Παράλληλα, η Μπάγερν από τον Απρίλιο του 2018 μέχρι και σήμερα σκοράρει εντός έδρας σε αγώνες της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.  Η ομάδα του Ναγκελσμαν έκανε το δύο στα δύο για να παραμείνει στην κορυφή της Μπουντεσλίγκα με το 3-0 επί της Ουνιον και το 1-2 επί της Στουτγκάρδης,εκτός έδρας,  όντας μαζί με τη Ντόρτμουντ, στην κορυφή . Αγωνιστικά, εκτός είναι οι Παβάρ-Ερνάντες-Νόιερ -Μαζαραούι, στον αντίποδα στηνν αποστολή είναι ο Μανέ που θα ξεκινήσει απο τον πάγκο.

Η Παρί Σεν ζερμέν, μετά τρία άσχημα αποτελέσματα κόντρα σε Μαρσέιγ(Κύπελλο) Μονακό και Μπάγερν ,εκεί όπου  μέτρησε ισάριθμες ήττες,  βρήκε τον τρόπο και εκμεταλλευόμενη  την  φοβερή επιθετική της γραμμή, έκανε διπλό ,στο Πρωτάθλημα στη Μασσαλία, ενώ λύγισε Λιλ και Ναντ, αντίστοιχα , με 4-3 και 4-2 αντίστοιχα.  Εχασε ,βέβαια το Νειμάρ και την τεράστια ποιότητα του αλλά όσο παράξενο και αν  φαίνεται η ακούγεται ,δεν μοιάζει και ιδιαίτερα κακό υπό την έννοια ότι Μπαπέ και Μέσι έχουν μεγαλύτερο πεδίο δράσης. Εκτός αγώνα και οι Κιμπεμπε-Σάντσες.Επιστρέφει ο Βεράτι.

Προϊστορία:   2-0-1 στο Τσάμπιονς Λιγκ , τελευταία φορά τον Απρίλιο του 2021 (2-3) με δύο γκολ Μπαπέ.

Εκτίμηση: Το  γκολ γκολ μοιάζει σίγουρο. Από κει κμαι πέρα, έχει τεράστιο ενδιαφέρον  το πως ο Εμπαπέ αλλά και ο Μέσι θα διαχειριστούν το παιχνίδι και θα πάρουν πάνω τους την κατάσταση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ /Οβερ ,anytime σκόρερ Μπαπέ-Μέσι ,Τσούπο Μότινγκ

(Visited 532 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x