ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Champions League

Champions League: Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν

Champions League: Μπάγερν – Παρί Σεν Ζερμέν
Spread the love

Θα μπορούσε να είναι και ο φετινός τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ αλλά μόνο μία από τις δύο ομάδες θα δούμε στους “8”.

Το προβάδισμα το έχει η Μπάγερν μετά το 0-1 του πρώτου αγώνα μέσα στο Παρίσι αλλά με οποιαδήποτε άλλη ομάδα θα είχαν οι Γερμανοί το σοβαρό προβάδισμα αλλά όχι με την Παρί .

Η Παρί είναι η ομάδα που μπορεί να νικήσει οποιαδήποτε ομάδα εκτός έδρας και αυτό φάνηκε και από τις δηλώσεις του πάντοτε συντηρητικού Λιονέλ Μέσι

«Θα κάνουμε ό,τι περνάει από το χέρι μας, ώστε να αντιστρέψουμε τα πράγματα και την εις βάρος μας κατάσταση. Πάμε στη Γερμανία, ώστε να νικήσουμε την Μπάγερν Μονάχου και να περάσουμε εμείς στην επόμενη φάση του Champions League», τα λόγια του.

Δεν είχε ξεκινήσει καλά την χρονιά η Παρί αλλά μετά την ήττα της από την Μπάγερν Μονάχου στο πρώτο παιχνίδι, έκανε τρεις σερί νίκες στο γαλλικό πρωτάθλημα απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους, με τελευταία το εντός έδρας 4-2 επί της Ναντ.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της γαλλικής ομάδας, ο Νεϊμάρ θα πρέπει να μείνει εκτός ομάδας για διάστημα 3-4 μηνών, αφού θα χρειαστεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει στον αστράγαλο.

Ο Ασράφ Χακίμι είναι στο επίκεντρο της επικαιρότητας στο Παρίσι, όχι μόνο για ποδοσφαιρικούς λόγους. Είναι κατηγορούμενος για βιασμό, ενώ ξεπέρασε τον τραυματισμό στο μηρό και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή που ανακοίνωσε ο Κριστόφ Γκαλτιέ για τον δεύτερο αγώνα της Παρί Σεν Ζερμέν με την Μπάγερν στο Μόναχο, στο πλαίσιο των «16» του Champions League.

Ο ακραίος αμυντικός είναι ένας από τους 22 παίκτες έκαναν το ταξίδι στη Βαυαρία , όπως και ο Πορτογάλος μέσος Ρενάτο Σάντσες. Πέρα από τον Νειμάρ εκτός είναι και ο Κιμπέμπε

Η Μπάγερν Μονάχου στο πρωτάθλημα μέσα στο 2023 δεν είχε καλά αποτελέσματα αλλά στο τελευταίο ματς επικράτησε 2-1 της Στουτγάρδης εκτός έδρας. Βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας μαζί με την Ντόρτμουντ χάρις στις τέσσερις νίκες που έκανε στα πέντε τελευταία παιχνίδια της.

Δεν θα έχει τις υπηρεσίες του Νόιερ τιμωρημένος είναι ο Παβάρ ενώ είναι τραυματίες ο Μαζράουι και ο Ερναντέζ .

Στην παράδοση του ματς οι δύο ομαδες μετρούν από 6 νίκες χωρίς καμία ισοπαλία ενώ στο συνολικό αριθμό τερμάτων στα μεταξύ τους ματς η Μπάγερν έχει 16 γκολ και η Παρί 15.
Βέβαια το πιο σημαντικό παιχνίδι είναι αυτό που έδωσαν το 2020 στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ με την Μπάγερν να επικρατεί με 1-0

Πρόταση: Over

(Visited 614 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x