SuperLeague ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούπερλιγκ: Βόλος- Ολυμπιακός

Σούπερλιγκ:  Βόλος- Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Πανθεσσαλικό , ο Βόλος κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στην πρεμιέρα των πλέι οφ.

Οι γηπεδούχοι  κατάφεραν να πετύχουν την υπέρβαση και να φτάσουν  στα πλέι οφ διεκδικώντας  τη θέση από τον Αρη, όσον αφορά το ΕυρωπαΪκό εισιτήριο που δίνει η  5η θέση.  Η ομάδα της Μαγνησίας μετρά 3-1-2 στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει ,με πιο πρόσφατη την ήττα από τον ΠΑΟΚ,εντός έδρας, με 1-0. Ενας Βόλος ο οποίος απείλησε ότι θα κατέβει με την  u19 αν δεν αλλάξει ο ρέφερι Διαμαντόπουλος,κάτι που τελικά δεν θα γινει  . Στα αγωνιστικά ο αμυντικός Σιέλης επιστρέφει ,ενώ εκτός είναι οι Μπαριέντος και Μεθκίδα.

Ο Ολυμπιακός έκανε το διπλό στην ΟΠΑΠ Αρένα και μπήκε στο κόλπο του τίτλου, με αρκετές πιθανότητες. Εξαιρετικοί οι Πειραιώτες που μετράνε μία ήττα μόλις έχοντας τον Μίτσελ στον πάγκο τους.  Αγωνιστικά, μπορεί να λείπουν οι τιμωρημένοι Μπιελ και Χουάνγκ αλλά και ο τραυματίας Εμβιλά , ο Ολυμπιακός, ωστόσο έχει το ρόστερ να καλύψει απουσίες συν την παρουσία 15000 οπαδών του.

Προϊστορία:  0-1-3 στο Βόλο ,φέτος ,στον Β γύρο ,0-4.

Εκτίμηση: O Boloς θα κατεβάσει τελικά την πρώτη ομάδα και σίγουρα θα είναι ανταγωνιστικός. Από την άλλη, ο Ολυμπιακός έχει απουσίες αλλά με το Πανθεσσαλικό να γίνεται ένα μικρό Καραϊσκάκη, με 15000 κόσμο το διπλό  δύσκολα δεν θα επιβεβαιωθεί 

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/Over/Mπακαμπού-Φορτούνης anytime σκόρερ 

 

(Visited 514 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x