ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Serie A

Campionato: Λατσιο-Ρόμα

Campionato: Λατσιο-Ρόμα
Spread the love

To ντέρμπι της Ρώμης είναι προ των πυλών με το ενδιαφέρον να είναι τεράστιο.

Οι “Λατσιάλι¨ βρίσκονται στο +2 απο την αντίπαλο τους ,στη μάχη για την τετράδα αλλά τα τελευταία αποτελέσματα δεν τους βοηθάνε κυρίως ψυχολογικά. Αποκλείστηκαν από την Αλκμααρ του Παυλίδη απο τους 8 του Γιουρόπα Λιγκ με δύο ήττες, ενώ στο Πρωτάθλημα δεν μπόρεσαν να κερδίσουν, εκτός έδρας, τη Μπολονια(0-0). Μέσα σε όλα παραμένει εκτός ο  Τσίρο Ιμόμπιλε αλλά και ο μέσος Βετσίνο λόγω τιμωρίας. Στον αντίποδα επιστρέφει  ο Μαρουσιτς.

Η Ρόμα, απο την άλλη, συνεχίζει στην Ευρώπη ,ξεπερνώντας το εμπόδιο της Σοσιεδάδ, αλλά στο Πρωτάθλημα είναι πίσω από την αντίπαλο της στη μάχη για την 4η θέση.  Κέρδισε τη Γιουβέντους ,με 1-0, αλλά η αντίπαλος της είχε πολλές ευκαιρίες, ενώ έχασε εκτός έδρας από την Κρεμονέζε και τη Σασουόλο, εντός έδρας ,με 3-4 . Με λίγα λόγια έχει αυτοκτονικές τάσεις. Εκτός ο  αμυντικός Κούμπουλα αλλά και ο μπακ Καρσντορπ, επιστρέφει ο αρχηγός Πελεγκρίνι.

Προϊστορία: 4-3-3 ενώ από το 2016  η Ρόμα δεν έχει κερδίσει εκτός έδρας την αντίπαλο της.

Εκτίμηση: Η Λάτσιο δεν είναι καλά ,ψυχολογικά και αγωνιστικά, ενώ η Ρόμα δεν “πατάει” καλά, ειδικά  στο Πρωτάθλημα. Στη μάχη των δύο προπονητών, θα έχει ενδιαφέρον η προσέγγιση των δύο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ

(Visited 536 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x