ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Premier League 2 Div 2 : Γουέστ Μπρόμιτς U21- Νόριτς U21

Premier League 2 Div 2 : Γουέστ Μπρόμιτς U21- Νόριτς U21
Spread the love

Baggies και “καναρίνια” έρχονται αντιμέτωποι το βράδυ της Δευτέρας σε ένα ντέρμπι με φόντο την πρώτη 3αδα της βαθμολογίας στην κατηγορία τους.

Η Γουέστ Μπρόμιτς κατέγραψε την 8η νίκη της στο πρωτάθλημα στις 6 του μήνα όταν και επικράτησε με 5-2 της Νιουκάστλ εκτός έδρας.

Με αυτό το “τρίποντο” οι Baggies σκαρφάλωσαν στην 5η θέση υστερώντας σε ισοβαθμία από την αποψινή της αντίπαλο και ενώ υπολείπεται -5 από την 3η Σάουθαμπτον έχοντας δυο ματς στο χέρι συγκριτικά με τους “Άγιους”.

Από τα τέλη Γενάρη και την “βαριά” ήττα που είχαν υποστεί από την Άστον Βίλα με 4-0 στο επόμενο “καρέ” ηττήθηκαν μονάχα από την Σάουθαμπτον ( 1-2) εντός έδρας αλλά αξίζει να σημειωθεί πως στα τελευταία πέντε εντός έδρας έχουν κερδίσει μονάχα την Χάντερσφιλντ αριθμώντας επίσης τέσσερις ήττες.

Τα “καναρίνια” ισοβαθμούν με την αποψινή τους αντίπαλο στην βαθμολογία αλλά είναι στην 4η θέση καθώς υπερτερούν στην διαφορά τερμάτων.

Ωστόσο για το πρωτάθλημα δεν έχουν αγωνιστεί από τις 24/02 όταν και είχαν παραχωρήσει ισοπαλία με 2-2 στην Μίντλεσμπρο δεχόμενα την ισοφάριση στα χασομέρια.

Με μόλις μια ήττα ( Νότιγχαμ Φόρεστ 0-3 ) στα τελευταία έξι παιχνίδια τους δείχνουν να έχουν βρει ρυθμό και αναμφισβήτητα βρίσκονται σε καλύτερο φεγγάρι από την προσεχή αντίπαλο τους.

Προϊστορία: 2-1-1 υπέρ της Γουέστ Μπρόμιτς η μεταξύ τους παράδοση με τους Baggies μάλιστα να κερδίζουν με 4-0 στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους εντός έδρας απέναντι στην Νόριτς στις 11/11/12.

* Πρόκειται για ένα ντέρμπι με τις δυο ομάδες να είναι ισόβαθμες στον σχετικό πίνακα και να μην έχουν και πολλές διαφορές έτσι και αλλιώς αγωνιστικά.

Η παράδοση είναι υπέρ των γηπεδούχων και η φόρμα υπέρ των φιλοξενούμενων.

Αγοράζω τα πάνω από δυο τέρματα αλλά και το line των Over 10, 5 κόρνερ εδώ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5/ Over 10,5 κόρνερ

(Visited 164 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x