ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Premier League 2 DIV 2 : Ντέρμπι Κάουντι U21- Στόουκ U21

Premier League 2 DIV 2 : Ντέρμπι Κάουντι U21- Στόουκ U21
Spread the love

Η Ντέρμπι υποδέχεται την Στόουκ αναζητώντας την πρώτη νίκη (!) της τρέχουσας σεζόν αφού είναι χαρακτηριστικό πως τα “κριάρια” έχουν χάσει σε όλα πλην ενός από τα 14 μέχρι τώρα παιχνίδια τους στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να έχουν συλλέξει μόλις έναν βαθμό.

Οι γηπεδούχοι περίμεναν έτσι και αλλιώς πολύ δύσκολη την τρέχουσα σεζόν έχοντας πέρσι τερματίσει με μόλις 12 βαθμούς ως συγκομιδή αλλά σίγουρα δεν περίμεναν πως στην τρέχουσα σεζόν θα χάσουν 12 διαδοχικούς αγώνες με αυτό το αρνητικό σερί να τελειώνει μόλις τον περασμένο μήνα στην ισοπαλία που έφεραν κόντρα στην Σάντερλαντ.

Την περασμένη αγωνιστική έχασαν με 3-0 από την Λιντς εκτός έδρας με κάτω τα χέρια όπως άλλωστε φανερώνει και το τελικό αποτέλεσμα.

Οι Potters βρίσκονται σε καλύτερη μοίρα από την αποψινή τους αντίπαλο αφού είναι στην προτελευταία θέση έχοντας οχτώ βαθμούς παραπάνω σε συγκομιδή.

Ωστόσο και αυτοί είχαν τα μαύρα φεγγάρια τους με μόλις 2/16 νίκες με την πρώτη νίκη τους να έρχεται στην πρεμιέρα και την 2η στο Μολινό επί των Γουλβς με 3-2 στις 6/02/23.

Προέρχονται από πέντε διαδοχικά παιχνίδια στα οποία δεν έχουν κερδίσει και έχουν χάσει στα τέσσερα ενώ στα δυο τελευταία αριθμούν δυο συντριβές με 4-1 από την Σάντερλαντ και με 6-1 επί της Φούλαμ.

Προϊστορία: Σε έξι αναμετρήσεις τους , η Ντέρμπι Κάουντι έχει κερδίσει στις τέσσερις και η Στόουκ στις άλλες δυο κάτι που απλά σημαίνει πως δεν έχουν ισοπαλία.

* Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδια όπως άλλωστε και τα περισσότερα φετινά και των δυο και το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι σε combo το Over 2,5 με το Goal.

ΠΡΟΤΑΣΗ : Over 2,5 + Goal

(Visited 185 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x