ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Mε δύο άσους θα προχωρήσουμε στη Λιγκ 1. Παιχνίδια που έχουν ενδιαφέρον ,κυρίως,  για την παραμονή.

292 Εξετερ-Ακρινγκτον 

Μετά από τρία ματς αήττητο(2-1-0)  η Εξετερ υπέστη ήττα -σοκ από την Τσέλτεναμ με 3-1, εκτός έδρας.  Είναι στο +11 από τη ζώνη του υποβιβασμού  και μαθηματικά ακόμα δεν έχει “καθαρίσει” .Εντός έδρας μετρά 7-5-5  με 8 over  και 9 under  και τέρματα  24-20.

Η Ακρινγκτον βρίσκεται κάτω απο την επικίνδυνη ζώνη και σε ένα κρίσιμο κομμάτι της σεζόν  δείχνει ανίκανη να γυρίσει το χαρτί  έχοντας τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία πέντε παιχνίδια. Μάλιστα έχει δεχτεί 10 γκολ ,σε αυτό το διάστημα ,έχοντας σκοράρει 2. Εκτός έδρας   μετρά 3-6-9.

Προϊστορία: 2-0-3  στα τελευταία 10 ματς ,πιο πρόσφατο το 2-0 του 17-18

Eκτίμηση: Εστω και οριακά θα πάω με τον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

Ντονς-Μόρκαμπ

Σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο κομμάτι της αγωνιστικής περιόδου, οι Ντονς έχουν  βελτιωθεί και παράλληλα βρεί τεράστια ισορροπία  στις γραμμές της  όντας κυνική  στην επίθεση και αρκετά καλή στην άμυνα.   Μετά τις ήττες,οριακές γαρ από Ιπσουιτς και Βέιλ, αλλά και το εκτός έδρας  1-1 με τη Λινκολν κατάφερε να επικρατήσει με 1-0 εντός επί της Κέμπριτζ και 1-0 επί της Ακρινγκτον, εκτός έδρας.  Κάπως έτσι, και ειδικά μετά τη νίκη επί της Ακρινγκτον, κατάφερε να ξεπεράσει την αντίπαλο της  και  να βρεθεί  πάνω απο την επικίνδυνη ζώνη. Εντός έδρας έχει  3-4-11 με 13 under, και 5 Over.

Η Μόρκαμπ, από την άλλη μεριά, παρά τις αποτυχίες στα τελευταία έξι παιχνόνια(0-3-3)και με βαριές ήττες (Τσάρλτον 1-4 και Σριούσμπερι,3-1) , συνεχίζει να βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όντας κάτω απο τη ζώνη, αλλά ακόμα είναι ζωντανή . Μετά τις δύο προαναφερθείσες ήττες ,βαριές γαρ, η Μόρκαμπ έφερε 1-1 με την Οξφορντ εντός έδρας . Εκτός έδρας έχει 1-5-12.

Προϊστορία: Δύο νίκες  για τη Ντονς ,μέσα στη δεκαετία,  με το ίδιο σκορ( 2-0)

Εκτίμηση: Εύκολα η  δύσκολα θα στηρίξουμε τον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 386 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x