ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Ρισκάρουμε με ένα σημείο και λενα ειδικό στοίχημα στη Λιγκ 2

Σουίντον-Στοκπορτ

Χωρίς νίκη στα τελευταία τέσσερα ματς (0-3-1) έχει μείνει η Σουίντον που είχε δύο  σερί εκτός έδρας ισοπαλίες η πιο πρόσφατη στο επικό 4-4  με τη Ροτσντέιλ εκεί όπου ο σταρ της ομάδας  ,Τσάρλι Οστιν, σκόραρε τέσσερα γκολ  αλλά δεν έφτανε. Είναι πια στο -8 από  τα πλέι οφ και η κατάσταση είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Εντός έδρας 7-5-5 και τέρματα 26-17.

Η Στοκπορτ, συνεχίζει να βρίσκεται εντός πλέι οφ αλλά μετρά μόνο μία νίκη στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια (1-3-0) με πιο πρόσφατο το 1-1 με την Μάνσφιλντ.  Χρειάζεται ένα καλό σερί για να μπορέσει να “κλειδώσει”  την παρουσία στα πλέι οφ η ακολα ακόμα και να κάνει την απόλυτη αντεπίθεση για την 3η θέση και την απευθείας άνοδο.  Εκτός έδρας έχει 8-2-8.

Προϊστορία: Από το 2003 και το τελευταίο διπλό, το ρεκορ λεει 3-1-0.

Εκτίμηση: Η Σουίντον θα παλέψει, έχει καιτον Οστιν που βρήκε τη φόρμα του ,αλλά θα πάω με το διπλό της Στόκπορτ που είναι πιο ισορροπημένη σαν ομάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

Στιβενέιτζ-Σάλφορντ

Δίκαιη ισοπαλία για τη Στιβενέιτζ, το 0-0 με  την Καρλάιλ εκτός έδρας. Και όλα αυτά μετά απο δύο νίκες  κόντρα σε Γουόλσολ και Κρου. Γενικά η ομάδα είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και στο +1 απο τη Νορθάμπτον η οποία είναι 4η στη μάχη για την απευθείας άνοδο. Εντός έδρας έχει 14-1-3.

Η Σάλφορντ,παίζει σε τρομερή ένταση τα παιχνίδια της και αυτό της βγαίνει σε μεγάλο βαθμό. Παίζει αρκετά επιθετικά που της έχει βγει στις νίκες με Ντονκάστερ(3-1) ,Νιούπορτ (3-1),Μάνσφιλντ 2-5) αλλά δεν της βγήκε με τη Μπάροου ,εκτός έδρας,(1-1) η στο 4-3,εκτός έδρας, από την Κρου. Είναι εντός πλέι οφ και στο +2 από την Μάνσφιλντ.

Προϊστορία: Πέρσι 4-2 και νωρίτερα δύο διπλά 0-1 για τη Σάλφορντ.

Εκτίμηση: Αμφότερες θέλουντη νίκη και η  επιλογή μου θα είναι τα γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ.

(Visited 431 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x