ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Ντεφενσόρ – Πλάσα Κολόνια   

Ουρουγουάη: Ντεφενσόρ – Πλάσα Κολόνια   
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Λουίς Φρανσίνι», με τη Ντεφενσόρ να ψάχνει το τρίποντο που θα την φέρει στο -2 από την κορυφή και την πρωτοπόρο του Απερτούρα, Πενιαρόλ, έστω και με ένα αγώνα περισσότερο, την στιγμή που η Πλάσα Κολόνια βρίσκεται οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού.

Επιβλητικό 3-0 την προηγούμενη αγωνιστική στην έδρα της Σέρο Λάργκο, με το οποίο η Ντεφενσόρ όχι μόνο βρέθηκε στην 2η θέση και το -5 από την πρωτοπόρο Πενιαρόλ, αλλά άφησε πίσω της με τον καλύτερο τρόπο τον οδυνηρό αποκλεισμό στα προκριματικά του  Σουνταμερικάνα στην διαδικασία των πέναλτι στον «εμφύλιο» με τη «μισητή» Ντανούμπιο. Μπροστά στο σκορ η Ντεφενσόρ στο ματς με την Σέρο Λάργκο στο τέταρτο μόλις λεπτό από αυτογκόλ των γηπεδούχων, «καθαρίζοντας» ουσιαστικά στο εξήντα (2-0), πριν ο Ναβάρο βάλει στις καθυστερήσεις το κερασάκι στην τούρτα. Στην αντίπερα όχθη, αποτυχία σίγουρα για την Πλάσα Κολόνια το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την εκ των ουραγών του Απερτούρα νεοφώτιστη Λα Λους, από την στιγμή που πέταξε στα σκουπίδια δύο πολύτιμους βαθμούς με αντίπαλο με τον ίδιο ακριβώς στόχο. Μόνο θετικό, πως παρέμεινε όπως προαναφέρθηκε, έστω και οριακά εκτός της επικίνδυνης ζώνης στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού.

Προϊστορία: Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ, σε έξι ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Ντεφενσόρ (2-2-2).

Λεπτές οι ισορροπίες μιλώντας για μονομαχία δύο απρόβλεπτων ομάδων. Παρ’ όλα αυτά, επιλογή μου ο «άσος», εκτιμώντας πως πολύ πιθανό ο παράγοντας έδρα να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.433 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x