ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ. Γ- Τσέλσι

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ. Γ- Τσέλσι
Spread the love

Στο θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την Τσέλσι με τους γηπεδούχους να χρειάζονται έναν βαθμό στα δυο εναπομείναντα παιχνίδια μέχρι την λήξη της σεζόν , την τελευταία αγωνιστική φιλοξενούν την Φούλαμ, για να εξασφαλίσουν την συμμετοχή τους στους ομίλους του Champions League του χρόνου.

Οι “Κόκκινοι Διάβολοι” είχαν μια επιτυχημένη σεζόν έχοντας τον Έρικ Τεν Χάγκ στον πάγκο τους αφού νωρίτερα με την κατάκτηση του League Cup σταμάτησαν μια εξαετία δίχως κάποιο τρόπαιο ενώ βρίσκονται μια ανάσα πλέον από το τελικό τους πλασάρισμα στην πρώτη 4άδα και στον τελικό του FA Cup απέναντι στην πρωταθλήτρια Μ.Σίτι θα διεκδικήσουν ένα 2ο Κύπελλο στην ίδια χρονιά.

Κάνουνε ένα δυνατό φίνις στο πρωτάθλημα εντός έδρας με 4 διαδοχικές νίκες όλες με clean sheet ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τρέχουν ένα εντυπωσιακό αήττητο 16 αγώνων μπροστά στο κοινό τους στην κατηγορία έχοντας κερδίσει στα 13 από αυτά.

Ο Φράνκ Λάμπαρντ είδε την ομάδα του να γνωρίζει την 7η ήττα της στα τελευταία 9 παιχνίδια που βρίσκεται ο ίδιος στον πάγκο σε μια καταστροφική για τον ίδιο αλλά και για τους μπλε δεύτερη θητεία του.

Το μόνο σίγουρο είναι πως ο 44χρονος τεχνικός θα ανυπομονεί να παραδώσει την ομάδα στον Ποτσετίνο αφού η εικόνα των Λονδρέζων και στο τελευταίο τους παιχνίδι κόντρα στην πρωταθλήτρια Μ.Σίτι ,των πολλών αλλαγών στην 11άδα της όπως αποφάσισε ο Πεπ Γκουαρδιόλα, ήταν και πάλι αποκαρδιωτική.

Στην παρούσα φάση είναι στην 11η θέση και με το πενιχρό ρεκόρ των δυο μόλις νικών στα 13 εκτός έδρας παιχνίδια τους στην κατηγορία αλλά και το κακό τους σερί δεν μπορούν να ελπίζουν σε πολλά ενόψει της δοκιμασίας τους στο Μάντσεστερ την Πέμπτη το βράδυ.

Προϊστορία: Τα 5 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα ισόπαλα σε όλες τις διοργανώσεις ενώ το πιο χαρακτηριστικό είναι πως σε αυτά τα ματς ισόπαλο ήταν και το ημίχρονο σε όλες αυτές τις αναμετρήσεις!

* Τα 10/11 πιο πρόσφατα παιχνίδια της Μάντσεστερ.Γ έχουν λήξει με Under 2,5 και δεν αναμένω σε αυτή την φάση να δούμε κάτι διαφορετικό. Οι γηπεδούχοι έχουν μπροστά τους έναν τελικό Κυπέλλου απέναντι στην Μ.Σίτι και οι “αναιμικοί” φιλοξενούμενοι περιμένουν καρτερικά να τελειώσει μια μαρτυρική χρονιά για αυτούς.

Σε combo το 1Χ με το Under 3,5 σε απόδοση 1,87 νομίζω πως είναι αρκετά καλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1Χ+ Under 3,5

(Visited 559 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x