ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ριονέγκρο – Ντεπορτίβο Πάστο

Κολομβία: Ριονέγκρο – Ντεπορτίβο Πάστο
Spread the love

Στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες» του Ριονέγκρο το ματς ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και τη Ντεπορτίβο Πάστο, με το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο των πλέι οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως μετά την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα, οι οκτώ πρώτες ομάδες δημιούργησαν δύο ομίλους, οι νικήτριες των οποίων θα περάσουν στον διπλό τελικό του πρωταθλήματος. Τον 1ο όμιλο απαρτίζουν η Ντεπορτίβο Πάστο, η Ατλέτικο Νασιονάλ, η Αλιάνσα Πετρολέρα και η Ριονέγκρο και τον 2ο η κυπελλούχος Μιγιονάριος, η Μεντεγίν, η νεοφώτιστη Τσικό και η Αμέρικα Κάλι.

Στην 1η θέση της κανονικής διάρκειας του Απερτούρα η Ριονέγκρο, με πραγματικό σοκ όμως στην πρεμιέρα των πλέι οφ, καθώς αν και προηγήθηκε 2-0 στο πρώτο ημίωρο στο ματς στην έδρα της Αλιάνσα Πετρολέρα, ηττήθηκε τελικά 3-5. Ένα αποτέλεσμα που θύμισε τα πλέι οφ του περσινού Κλαουσούρα, εκεί όπου η Ριονέγκρο ξεκίνησε με τρεις νίκες αλλά «αυτοκτόνησε» στην συνέχεια και κατάφερε να μην βρεθεί στον τελικό. Στην άλλη πλευρά, ισοπαλία με 1-1 στην πρεμιέρα των πλέι οφ φιλοξενώντας την σπουδαία Νασιονάλ, σε ένα ματς στο οποίο αν και καλύτερη η Ντεπορτίβο Πάστο κατάφερε να σώσει τον βαθμό με το κοντινό πλασέ του Λόπες στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων. Νωρίτερα πάντως, ένα οριζόντιο δοκάρι και σημαντικές ευκαιρίες για τη Ντεπορτίβο Πάστο, με την παθητική πάντως Ατλέτικο Νασιονάλ μπροστά στο σκορ, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εξηκοστό πρώτο λεπτό.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Ριονέγκρο, δύο για τη Ντεπορτίβο Πάστο και τέσσερις ισοπαλίες, στις 12 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες».

Πολύ μεγάλο ενδιαφέρον στο συγκεκριμένο ματς, ειδικά μετά τα αποτελέσματα της πρεμιέρας, ειδικότερα λόγω της παρουσίας στον όμιλο της Ατλέτικο Νασιονάλ. Ξεχωριστό χρώμα επίσης δίνει το γεγονός, πως η Ντεπορτίβο Πάστο στα πλέι οφ του περσινού Κλαουσούρα, αν και αδιάφορη βαθμολογικά, κέρδισε 4-3 στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες» στις καθυστερήσεις, με τον χαμένο αυτό βαθμό να στερεί από την Ριονέγκρο την παρουσία της στον τελικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 876 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x