ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Europa League

Europa League : Άρης Λεμεσού  – Σλόβαν Μπρατισλάβας 

Europa League : Άρης Λεμεσού  – Σλόβαν Μπρατισλάβας 
Spread the love

Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο Αρης από τη Σλόβαν στην Μπρατισλάβα, στο πρώτο μεταξύ των δύο ομάδων παιχνίδι για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ

Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Μάρκο Τόλιτς και Ντάβιντ Στρέλετς πριν από τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνας, όμως ο Μιλαλί Μαγιαμπέλα πέτυχε ένα γκολ στο 73′ που ίσως αποδειχθεί κομβικό για τους πρωταθλητές Κύπρου.

Ο Αρης για το πρωτάθλημα της Κύπρου αγωνίστηκε την Δευτέρα απέναντι στην Δόξα Κατωκοπιάς και επιβλήθηκε εντός έδρας με 2-1.

Από την άλλη η πρωταθλήτρια Σλοβακίας έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό την πορεία της στην Ευρώπη από τα προκριματικά του Champions League αλλά δεν τα κατάφερε αφού ηττήθηκε δύο φορές από την Μακάμπι Χάιφα Προηγουμένως όμως είχε περάσει τις Χασπεράνγκε και Ζρινιέσκι πολύ δύσκολα .

Να σημειωθεί ότι δεν είχε υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα στο οποίο έχει να αγωνιστεί από τις 12 Αυγούστου όπου νίκησε την Σκάλιτσα μες 2-1 εκτός έδρας

Η Σλόβαν στις προηγούμενες δύο φορές που βρέθηκε αντιμέτωπη με ομάδες της Κύπρου , αποκλείστηκε και είναι χαρακτηριστικό πως στον αγώνα της Μπρατισλάβας την περασμένη Πέμπτη, πέτυχε μόλις την πρώτη της νίκη με κυπριακή ομάδα.

Η προϊστορία Κύπρος – Σλοβακία στα Κύπελλα Ευρώπης μέχρι τώρα έχει καταγράψει 5 νίκες για τις ομάδες της Κύπρου , 4 ισοπαλίες και 4 ήττες με συντελεστή τερμάτων 17 υπέρ και 16 κατά.

Πρόταση γκολ – γκολ

(Visited 282 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x