ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa Conference League

Conference League: Ολυμπιακός-Φενερ

Conference League: Ολυμπιακός-Φενερ
Spread the love

Μεγάλος προημιτελικός στο Καραϊσκάκη  με τον Ολυμπιακό να φιλοξενεί την Φενέρ στο πρώτο μεταξύ τους ματς.

Οι “Ερυθρόλευκοι” βρίσκονται στους “8”  μιας και έκαναν την πιο επική πρόκριση Ελληνικής ομάδας  αλλά και όλων των Ευρωπαικών Κυπέλλων ,επιστρέφοντας απο το 1-4 ήττας απο την Μακάμπι Τελ Αβιβ  και παίρνοντας πρόκριση με 1-6 στην παράταση έγραψαν ιστορία.

Ενας Ολυμπιακός με καλή ψυχολογία μιας και μετά την επιστροφή απο το ρεπό ,λόγω Εθνικών ομάδων,  έκανε δύο νίκες απέναντι σε Αρη (3-0) και Λαμία (1-5). Εκτός ο τιμωρημένος Ποντένσε.

Η λογική μιλάει για 4-3-3 με επαναφορά του τριγώνου του Διαβόλου στη μεσαία γραμμη ,Εσε-Ορτα-Τσικίνιο και τριάδα μπροστά ,Μασούρα-Φορτούνη-Ελ Κααμπί.

Η Φενέρ πέρασε αρκετά κυρίως εξωδιοικητικά, μετά το επεισοδιακό 2-3 με την Τραμπζονσπορ, ενώ  στο πρόσφατο τελικό του Σούπερ Καπ και όντας σε κόντρα με την ομοσπονδία παρέταξε την Κ19 απέναντι στη Γαλατά Σαράι. Δέχτηκε γκολ στα 50” και μετά αποχώρησε απο το γήπεδο. Αγωνιστικά εκτός είναι ο βασικός στόπερ Τζικού , ο μέσος Γιαντάς και ο εξτρέμ Κίνγκ . Εχει τεράστια ποιότητα σε παίκτες(Σογιουντσού-ΤΖέκο-Ζαιτς, Μπατσουαγί -Καρντιόγκου-Λιβάκοβιτς.

Προϊστορία : Δύο νίκες για τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ το 2022 (0-3 και 1-0). 4-2-0 με τουρκικές ομάδες στην Ελλάδα ο Ολυμπιακός ,2-2-4 η Φενέρ.

Εκτίμηση: Ο Μεντιλίμπαρ δεν θέλει να δώσει δικαιώματα στη Φενερ που απο τη μέση και μπροστά είναι επικίνδυνη. Ματς σαν παρτίδα σκάκι και για αυτό θα πάω με το Χ ημίχρονο αν και στόχος κάποιας απο τις δύο θα είναι ο αιφνιδιασμός.

ΠΡΟΤΑΣΗ:Χ Ημίχρονο- Κάρτες σε Φορτούνη-Ζαιτς-Ρέτσο-Οέστερβέλντε- Over 9,5 κόρνερ -Πιθανοί σκόρερ Ελ Κααμπί-Τζέκο-Μπατσουαγί-Φορτούνης

(Visited 533 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x