ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Μπαΐα – Φλουμινένσε

Βραζιλία: Μπαΐα – Φλουμινένσε
Spread the love

Στην «Αρένα Φόντε Νόβα» του Σαλβαντόρ, το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στο Μπραζιλεϊράο, το οποίο είχε σέντρα το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, με τη Μπαΐα να έρχεται από ήττα από την Ιντερνασιονάλ στο Πόρτο Αλέγκρε και την Φλουμινένσε από ισοπαλία φιλοξενώντας στο «Μαρακανά» τη Μπραγκαντίνο.

Οδυνηρό 1-2 για τη Μπαΐα στην πρεμιέρα στο Πόρτο Αλέγκρε από την τοπική Ιντερνασιονάλ, σε ένα ματς στο οποίο η ομάδα του Σαλβαντόρ βρέθηκε μπροστά στο σκορ, έστω και κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εβδομήντα και στο οποίο όμως δεν πήρε τίποτα, καθώς η αντίπαλος της πραγματοποίησε επτά λεπτά πριν το φινάλε την ανατροπή.  Είχε προηγηθεί το 3-0 φιλοξενώντας τη Ναούτικο με το οποίο προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κόπα Ντο Νορντέστε και το οδυνηρό 2-3 στον εκτός έδρας τελικό του τοπικού πρωταθλήματος Μπαϊάνο από τη «μισητή» συμπολίτισσα Βιτόρια. Μία αναμέτρηση στην οποία έπεσαν κορμιά, καθώς η Μπαΐα είχε προηγηθεί 2-0 στο εξήντα και μέχρι το ενενήντα ήταν 2-1 μπροστά στο σκορ και στην οποία η Βιτόρια ισοφάρισε στο πρώτο και πραγματοποίησε την ανατροπή στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων.

Στην άλλη πλευρά, πικρή γεύση για την Φλουμινένσε από το 2-2 της πρεμιέρας φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο, καθώς είχε σπουδαίες ευκαιρίες και δύο οριζόντια δοκάρια αλλά πήρε στο συγκεκριμένο ματς ένα βαθμό. Μπροστά στο σκορ στην εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου (45΄), μπλακ άουτ στις αρχές της επανάληψης, δίνοντας την δυνατότητα στη Μπραγκαντίνο να ανατρέψει προσωρινά τα δεδομένα, αδυνατώντας στην συνέχεια να πραγματοποιήσει την ανατροπή μετά την ισοφάριση στο εξηκοστό όγδοο λεπτό. Εκτός συνόρων, τέσσερις οι βαθμοί της στις δύο πρώτες αγωνιστικές της φάσης των ομίλων, στην προσπάθεια υπεράσπισης του περσινού της τίτλου, με 1-1 στην πρεμιέρας στη Λίμα με την Αλιάνσα και 2-1 ακολούθως φιλοξενώντας την Κόλο Κόλο.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για τη Μπαΐα, μία για την Φλουμινένσε και μία ισοπαλία, στις έξι μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Σαλβαντόρ.

Δεδομένο πως θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα η Μπαΐα, ενώ ομάδα που δημιουργεί ευκαιρίες η Φλουμινένσε, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η επιλογή μου στη μεταξύ τους αναμέτρηση.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.233 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x