ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ουρουγουάη: Ράσινγκ Μοντεβιδέο – Σέρο

Ουρουγουάη: Ράσινγκ Μοντεβιδέο – Σέρο
Spread the love

Στο «Πάρκε Οσβάλντο Ρομπέρτο» του Μοντεβιδέο το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Ράσινγκ να έρχεται από δύο «διπλά» σε διαφορετικές διοργανώσεις, την στιγμή που η Σέρο βρίσκεται χαμηλά στην ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού και κάθε θετικό αποτέλεσμα είναι πολύτιμο.  

Τρία πρωταθλήματα στην Ουρουγουάη, το Απερτούρα, το Κλαουσούρα και το Intermedio ενδιάμεσα αυτών, σημειώνοντας πως υπάρχει ειδική βαθμολογία με το σύνολο των βαθμών και των τριών, που καθορίζει τις ομάδες που θα αγωνιστούν στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής και αυτές που θα υποβιβαστούν. Άξιο αναφοράς, πως η ομάδα που θα βρεθεί στην 1η θέση της ειδικής βαθμολογίας, κερδίζει την απευθείας συμμετοχή της στον τελικό των πλέι οφ για να διεκδικήσει το πρωτάθλημα με αντίπαλο τη νικήτρια του ημιτελικού, όπου αναμετρώνται οι δύο ομάδες που πήραν την πρωτιά σε Απερτούρα και Κλαουσούρα.

Επικράτηση με 1-0 την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της Ράμπλα Τζούνιορς, με το αποτέλεσμα αυτό να φέρνει την Ράσινγκ στην 7η θέση του Απερτούρα, ενώ αήττητη πλέον για πέντε συνεχόμενα ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Είχε προηγηθεί, το εντυπωσιακό αναμφίβολα 3-0 στην Αργεντινή σε βάρος της Αρχεντίνος Τζούνιορς, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Στην αντίπερα όχθη, αποτυχία θεωρητικά το 0-0 της περασμένης εβδομάδας φιλοξενώντας την Φένιξ, ειδικά από την στιγμή που έχασε στην έδρα της δύο πολύτιμους βαθμούς σε ντέρμπι παραμονής με ομάδα με τον ίδιο στόχο, ειδικότερα όταν είχε προηγηθεί το εντός 3-0 με την Ράμπλα Τζούνιορς.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Ράσινγκ, πέντε για την Σέρο και μία ισοπαλία, στις επτά μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Πάρκε Οσβάλντο Ρομπέρτο».

Να πω την αλήθεια, πρώτη μου σκέψη ήταν ο «άσος», με τις τιμές μάλιστα άνω του 2,00 στις περισσότερες εταιρείες να είναι ελκυστικές. Παρ’ όλα αυτά, υπάρχει και το Κόπα Σουνταμερικάνα για την Ράσινγκ και η καλή προϊστορία της τελευταίας δεκαετίας για την Σέρο και θα επιλέξω ειδικό στοίχημα τερμάτων, κρατώντας επιφυλακτική στάση.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 851 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x