ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Τσικό – Ριονέγκρο   

Κολομβία: Τσικό – Ριονέγκρο   
Spread the love

Δύο αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Απερτούρα και μονόπλευρο θεωρητικά το ενδιαφέρον στο «Ιντεπεντένσια» της Τούνχα, με την τοπική Τσικό να θέλει να απομακρυνθεί ακόμα περισσότερο από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας, την στιγμή που η Ριονέγκρο παίζει μόνο για το γόητρο.

Αξίζει να σημειωθεί, πως οι οκτώ πρώτες ομάδες της κανονικής διάρκειας του φετινού Απερτούρα συνεχίζουν στα πλέι οφ, εκεί όπου σχηματίζουν δύο ομίλους των τεσσάρων, με τις νικήτριες αυτών στην συνέχεια να διεκδικούν τον τίτλο σε διπλό τελικό. Πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας στην κανονική διάρκεια του Απερτούρα είναι η διαφορά τερμάτων, στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και ακολούθως τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Πολύτιμο 3-2 την προηγούμενη αγωνιστική για την Τσικό στη Μπουκαραμάνγκα σε βάρος της ομώνυμης ομάδας, με την ομάδα της Τούνχα να πραγματοποιεί την ανατροπή, αποκτώντας ένα μικρό αλλά σημαντικό «μαξιλαράκι» ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη της ειδικής βαθμολογίας του υποβιβασμού, ενόψει πλέον και του Κλαουσούρα. Άξιο αναφοράς μάλιστα, πως πανηγύρισε το πρώτο της «διπλό» στο φετινό πρωτάθλημα και εκτός έδρας νίκη γενικότερα μετά από ένα σχεδόν χρόνο και το περσινό Απερτούρα. Στην άλλη πλευρά, επιβλητικό 4-0 την προηγούμενη αγωνιστική φιλοξενώντας την Αλιάνσα, με το αποτέλεσμα αυτό πάντως καθαρά για το γόητρο, καθώς η Ριονέγκρο έχει χάσει το τρένο των πλέι οφ.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Ριονέγκρο, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία στην Τούνχα με την σημερινή της αντίπαλο.

Ισχυρότερο το κίνητρο της Τσικό, αλλά πάντα υπολογίσιμη η Ριονέγκρο, έστω και αν δεν έχει ελπίδες για πλέι οφ, ενώ και με πολύ καλή προϊστορία και μόνο νίκες την τελευταία δεκαετία στην Τούνχα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 854 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x