ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κουιαμπά  

Κόπα Σουνταμερικάνα: Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο – Κουιαμπά  
Spread the love

Στο «Ίνκα Γκαρσιλάσο Ντε Λα Βέγκα» του Κούσκο, το ματς ανάμεσα στην τοπική Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο και την Κουιαμπά, το οποίο ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής του 7ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με τις νικήτριες αυτών να προκρίνονται στη νοκ άουτ φάση των «16», ενώ ματς πλέι οφ για αυτές που θα τερματίσουν στην 2η θέση με τις τρίτες των γκρουπ του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Τέσσερις βαθμοί για την Κουιαμπά και τη Λανούς μετά την ολοκλήρωση δύο αγωνιστικών στον συγκεκριμένο όμιλο, τρεις για τη Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο, ενώ μηδέν για τη Μετροπολιτάνος από την Βενεζουέλα. Ανατροπή με τέρμα στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων στην πρεμιέρα για τη Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο στο 3-2 φιλοξενώντας τη Μετροπολιτάνος, ενώ ιδιαίτερα ανταγωνιστική στο ματς που ακολούθησε στην Αργεντινή, όπου παίζοντας με δέκα από πολύ νωρίς δεν κατάφερε τελικά να αποφύγει την ήττα (1-2). Στην άλλη πλευρά, 1-1 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων για την Κουιαμπά φιλοξενώντας τη Λανούς, ενώ 2-0 ακολούθως στην Βενεζουέλα σε βάρος της Μετροπολιτάνος.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της «πρωτάρας» στις διεθνείς διοργανώσεις της Λατινικής Αμερικής, Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο με ομάδα από την Βραζιλία, ενώ ήττα με 1-3 από τη Μελγκάρ το 2022 για την Κουιαμπά, στη μοναδική της επίσκεψη στο παρελθόν στο Περού.

Δεδομένο πως η Ντεπορτίβο Γκαρσιλάσο θα προσπαθήσει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα και το μεγάλο υψόμετρο του Κούσκο, με την Κουιαμπά πάντως να μην είναι εύκολος αντίπαλος, παρά το γεγονός πως βασικός της στόχος είναι η παραμονή στο Μπραζιλεϊράο και λιγότερο η διάκριση στο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 808 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x