ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ SuperLeague

Σούπερλιγκα: ΑΕΚ-Παναθηναϊκός

Σούπερλιγκα:  ΑΕΚ-Παναθηναϊκός
Spread the love

Στην OPAP Arena, η ΑΕΚ υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο απόλυτο ντέρμπι πρωτιάς.

Η “Ενωση” έκανε το 2 στα 2 απέναντι στον Αρη με το πιο πρόσφατο στο “Βικελίδης” να είναι το 1-2 χάρις στο γκολ του Αμραμπατ.  Παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας όντας στο +1 από τον αντίπαλο της και μπαίνοντας στην τελική ευθεία μοιάζει το απόλυτο φαβορί.

8-3-0  στα 11 πιο πρόσφατα εντός σε όλες τις διοργανώσεις.  Τελευταία ήττα το  0-1 από την Μπράιτον. Στάνκοβιτς-Λιβάι-Μάνταλος και Γκατσίνοβιτς είναι στην αποστολή. Κανονικά και ο Αμραμπατ αλλά δύσκολα θα είναι βασικός.

Ο Παναθηναϊκός, απο την άλλη, έχει ένα δυνaτό σερί τεσσάρων νικών που ξεκίνησε απο το εντός 2-1 με την ΑΕΚ.  Στο πιο πρόσφατο ματς  νίκησε, εκτός έδρας, με 0-5 τη Λαμία. Σε ένα προσωπικό σοου του Φώτη Ιωαννίδη με γκολ και ασίστ. Πλήγμα ο τραυματισμός του Μπερνάρ που είναι αμφίβολο αν  είναι στην αποστολή . Λογικά εντός θα είναι ο Παλάσιος για την ομάδα που έχει  4-1-0 στα τελευταία πέντε.

Προϊστορία: 3-6-1 στα τελευταία 10 ματς με γηπεδούχο την ΑΕΚ, φέτος 2-2.

Εκτίμηση: Η ΑΕΚ  δεν είναι καλά αλλά εδώ μιλάμε για ένα πρόωρο τελικό  που με νίκη η ομάδα του Αλμέιδα φτάνει στο +4.  Ο Παναθηναϊκός αλλά και ο Ιωαννίδης έχουν χτίσει ένα δυνατό μομέντουμ..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ/over 2.5

(Visited 327 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x