ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Λιμπερταδόρες: Κομπρεσάλ – Ταγέρες   

Κόπα Λιμπερταδόρες: Κομπρεσάλ – Ταγέρες   
Spread the love

Στο «Ζόρος Ντελ Ντεσιέρτο» της πόλης Καλαμά το ματς που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο του Κόπα Λιμπερταδόρες, ανάμεσα στην Κομπρεσάλ και την Ταγέρες.

Οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με την πρόκριση στη νοκ άουτ φάση των «16» στις δύο πρώτες αυτών. Οι ομάδες επίσης που θα τερματίσουν στην 3η θέση θα δώσουν αγώνες πλέι οφ ή μπαράζ αν προτιμάτε με τις δεύτερες των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα, για να συνεχίσουν ή όχι στην φάση των «16» της δεύτερης τη τάξει συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Το πρώτο κριτήριο σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Τέσσερις βαθμοί για την Ταγέρες μετά την ολοκλήρωση δύο αγωνιστικών στον συγκεκριμένο όμιλο, τρεις για την Σάο Πάολο, δύο για τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ και ένας για την Κομπρεσάλ. Ισοπαλία με 1-1 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, με την Κομπρεσάλ να ισοφαρίζει με πέναλτι στις καθυστερήσεις, ενώ 0-2 ακολούθως στο Σάο Πάολο από την ομώνυμη ομάδα. Στην αντίπερα όχθη, επιτυχία σίγουρα για την Ταγέρες το 2-1 της πρεμιέρας φιλοξενώντας την Σάο Πάολο, ενώ ικανοποιημένη σίγουρα από το 2-2 στην συνέχεια στο Εκουαδόρ με τη Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ, καθώς ισοφάρισε ή «πλήγωσε» αν προτιμάτε την αντίπαλο της στο έκτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προϊστορία: Το σημερινό θα είναι το πρώτο εντός έδρας ματς στην ιστορία της Κομπρεσάλ με ομάδα της Αργεντινής, ενώ 1-0 για την Ταγέρες το 2022 σε βάρος της Κατόλικα και 2-2 το 2019 με την Παλεστίνο, στις δύο προηγούμενες επισκέψεις στο παρελθόν στην Χιλή.

Τελευταίο χαρτί για την Κομπρεσάλ, καθώς αν δεν πάρει τη νίκη ουσιαστικά τελειώνει, την στιγμή που με τρίποντο η Ταγέρες διατηρεί την 1η θέση και αυξάνει κατακόρυφα τις ελπίδες πρόκρισης, ανάλογα βέβαια και με το αποτέλεσμα του άλλου ματς του ομίλου (Μπαρτσελόνα Γκουαγιακίλ – Σάο Πάολο) λίγες ώρες αργότερα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 952 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x