ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κόπα Σουνταμερικάνα: Όλγουεϊς Ρέντι – Σέζαρ Βαγέχο   

Κόπα Σουνταμερικάνα: Όλγουεϊς Ρέντι – Σέζαρ Βαγέχο   
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Όλγουεϊς Ρέντι, τουλάχιστον στο σετ των τιμών, φιλοξενώντας την Σέζαρ Βαγέχο, ψάχνοντας το τρίποντο που πολύ πιθανό, ανάλογα φυσικά και με το αποτέλεσμα του άλλου ματς, στην κορυφή του 1ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Οκτώ όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με τις νικήτριες αυτών να προκρίνονται στη νοκ άουτ φάση των «16», ενώ ματς πλέι οφ για αυτές που θα τερματίσουν στην 2η θέση με τις τρίτες των γκρουπ του Κόπα Λιμπερταδόρες. Το πρώτο κριτήριο επίσης σε περίπτωση ισοβαθμίας είναι η διαφορά τερμάτων και στην συνέχεια η καλύτερη επίθεση και τα περισσότερα εκτός έδρας γκολ.

Τέσσερις βαθμοί για την Όλγουεϊς Ρέντι και τη Ντεφένσα, μετά την ολοκλήρωση δύο αγωνιστικών στον 1ο όμιλο, τρεις για τη Μιγιονάριος και μηδέν για την Σέζαρ Βαγέχο. Σπουδαίο 2-0 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας τη Μεντεγίν, ενώ επιτυχία σίγουρα για την Όλγουεϊς Ρέντι το 1-1 ακολούθως στην Αργεντινή κόντρα στη Ντεφένσα, με την ομάδα της Βολιβίας να αξιώνει και όχι άδικα, την έκπληξη στον συγκεκριμένο όμιλο. Στην άλλη πλευρά, δύο ήττες σε ισάριθμα ματς για την Σέζαρ Βαγέχο, η οποία μετά το 0-1 αρχικά φιλοξενώντας τη Ντεφένσα και το 2-4 στην συνέχεια στο Μεντεγίν από την ομώνυμη ομάδα, έδειξε πως είναι ο «αδύναμος κρίκος» του 1ου ομίλου.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Όλγουεϊς Ρέντι και δύο ήττες, σε τρία ματς στην ιστορία της φιλοξενώντας ομάδες του Περού. Ισοπαλία με 2-2 το 2014 για την Σέζαρ Βαγέχο το 2014 με την Ουνιβερσιτάριο Ντε Σούκρε, στη μοναδική της επίσκεψη στο παρελθόν στην Βολιβία.

Πολύ χαμηλή η τιμή που συνοδεύει την Σέζαρ Βαγέχο, παρά το γεγονός πως δείχνει πως βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση από την σημερινή της αντίπαλο. Ειδικό στοίχημα τερμάτων η επιλογή μου, ψάχνοντας κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 890 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x