ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Σπορτ Ρεσίφε – Βίλα Νόβα

Βραζιλία Β΄: Σπορτ Ρεσίφε – Βίλα Νόβα
Spread the love

Στην «Αρένα Περναμπούκο» του Ρεσίφε και όχι στην φυσική της έδρα, το καυτό «Ίλια Ντο Ρετίρο» η Σπορτ, η οποία φιλοξενεί σήμερα την Βίλα Νόβα, στα πλαίσια της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας.

Με το δεξί στην πρεμιέρα η Σπορτ, η οποία είναι φυσικά μέσα στα φαβορί της ανόδου και η οποία επικράτησε, μάλιστα πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το τελικό σκορ, 3-2 στην «Αρένα Ντα Αμαζόνια» του Μαναούς της νεοφώτιστης Αμαζόνας. Πιο απειλητική και με σημαντικές ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, ανοίγοντας δίκαια το σκορ στο τριακοστό λεπτό. Το 2-0 ακολούθως με την έναρξη σχεδόν της επανάληψης (49΄), το 1-2 από την Αμαζόνας, κόντρα στην ροή του αγώνα στο εξήντα επτά, με την Σπορτ Ρεσίφε όμως να «καθαρίζει» ουσιαστικά το ματς με το τρίτο της τέρμα στο εξηκοστό ένατο λεπτό. Ανοιχτό ματς στην συνέχεια στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με την Σπορτ πιο χαλαρή μεν, ψάχνοντας όμως και τέταρτο τέρμα και την Αμαζόνας με άγνοια κινδύνου, να μειώνει τελικά στις καθυστερήσεις.

Με το δεξί όμως στο νέο πρωτάθλημα και η Βίλα Νόβα, η οποία επικράτησε 2-0 στην πρεμιέρα φιλοξενώντας την Γκουαρανί. Δύο επιθετικές προσπάθειες στο πρώτο ημίχρονο στο συγκεκριμένο ματς για την Βίλα Νόβα, έχοντας ένα οριζόντιο δοκάρι στην πρώτη εξ αυτών και το τυχερό γκολ του Λουσιάνο Νανίνιο στο τριάντα, με το οποίο άνοιξε το σκορ, την στιγμή που η Γκουαρανί είχε τρεις σπουδαίες ευκαιρίες. Η ίδια εικόνα και στην επανάληψη, με την Γκουαρανί να έχει σημαντικές ευκαιρίες και την Βίλα Νόβα να την «τιμωρεί» στο πεντηκοστό έκτο λεπτό.

Προϊστορία: Μία νίκη για την Σπορτ Ρεσίφε, το 1-0 του 2023 και δύο λευκές ισοπαλίες, το 2019 και το 2022, σε τρία ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Βίλα Νόβα.

Σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Σπορτ Ρεσίφε, η οποία έρχεται από τον τίτλο του τοπικού πρωταθλήματος Περναμπουκάνο όπου επικράτησε στον τελικό της «μισητής» Ναούτικο και την πρόκριση στα ημιτελικά του Κόπα Ντο Νορντέστε και η οποία επικράτησε 3-2 στην πρεμιέρα στην έδρα της νεοφώτιστης Αμαζόνας. Εκτίμηση μου, πως εύκολα ή δύσκολα μπορεί να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες της.

Εκτίμηση:  1

(Visited 1.060 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x