ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία: Ζιλ Βισέντε  – Αρούκα

Πορτογαλία: Ζιλ Βισέντε  – Αρούκα
Spread the love

Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο Μπαρσέλος, με την Ζιλ Βισέντε στο +3 από την επικίνδυνη ζώνη, την στιγμή που η Αρούκα θέλει να διατηρήσει την τιμητική 6η θέση, πίσω φυσικά από τις τρεις «μεγάλες» και τη Μπράγκα και την Γκιμαράες.

Τέσσερις συνεχόμενες ήττες για την Ζιλ Βισέντε μέχρι το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Μορεϊρένσε, εκεί πάντως όπου με το υπέρ της 1-0, στο ντεμπούτο μάλιστα στον πάγκο για τον 36χρονο Τοζέ Μαρέκο, όχι μόνο έβαλε τέλος στο αρνητικό της σερί, αλλά πήρε ταυτόχρονα μεγάλη βαθμολογική ανάσα. Ανώτερη η Ζιλ Βισέντε στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Μορεϊρένσε, ανοίγοντας δίκαια το σκορ με κοντινή κεφαλιά του Ιβοριανού μέσου Γκμπανέ, στο τριακοστό όγδοο λεπτό. Αδικαιολόγητα παθητική πάντως στην επανάληψη, προσπαθώντας περισσότερο να διαφυλάξει το υπέρ της αποτέλεσμα, καταφέρνοντας τελικά έστω και με σύμμαχο την τύχη, να κρατήσει το 1-0, πανηγυρίζοντας ένα πολύτιμο τρίποντο.

Στην άλλη πλευρά, τρεις συνεχόμενες νίκες για την Αρούκα μέχρι το ματς της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Ρίο Άβε, εκεί όμως όπου το νικηφόρο αυτό σερί πήρε τέλος από το μεταξύ τους 1-1. Πολλές και σημαντικές ευκαιρίες για την Αρούκα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην έδρα της Ρίο Άβε, στο οποίο πάντως βρέθηκε πίσω στο σκορ, καθώς η αντίπαλος της την «τιμώρησε» στο τριακοστό έκτο λεπτό. Το 1-1 στην συνέχεια με την έναρξη σχεδόν της επανάληψης, με εντός περιοχής σουτ του Μουχίκα (47΄), με την Αρούκα πάντως να «σβήνει» αδικαιολόγητα τις μηχανές μετά την ισοφάριση, επιτρέποντας στην Ρίο Άβε να πάρει τα ηνία του ματς και να έχει και αυτή σημαντικές ευκαιρίες και ένα δοκάρι. Άξιο αναφοράς, πως η Ρίο Άβε στο δεύτερο ημίχρονο είχε και τρία τέρματα που σωστά ακυρώθηκαν ως οφσάιντ μετά την χρήση του VAR.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Αρούκα και ισάριθμες ισοπαλίες, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία με την Ζιλ Βισέντε στο Μπαρσέλος.

Τέσσερις αγωνιστικές για το φινάλε και κάθε ματς για την Ζιλ Βισέντε, ειδικά στο γήπεδο της έχει χαρακτήρα «τελικού». Δεδομένο βέβαια πως θα κυνηγήσει το τρίποντο που θα της δώσει μεγάλο αέρα στη μάχη της παραμονής, αλλά απέναντι της όμως η επικίνδυνη και 6η στον βαθμολογικό πίνακα Αρούκα.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.056 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x