ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουέστ Χαμ- Λίβερπουλ
Spread the love

Απογοητευμένη από την πρόσφατη ήττα της στο τοπικό ντέρμπι από την Έβερτον , πρώτη ήττα από τα “ζαχαρωτά” από το 2010, η Λίβερπουλ ταξιδεύει το μεσημέρι του Σαββάτου στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει την Γουέστ Χαμ που κυνηγάει ένα πλασάρισμα που να της δώσει στο φινάλε εκ νέου ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι ρέντς ενώ απομένουν τέσσερα παιχνίδια για την λήξη του πρωταθλήματος βρίσκεται στην 3η θέση του πίνακα στο -3 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ και στο -2 από την Μ.Σίτι η οποία έχει ένα ματς στο χέρι.

Ο Κλοπ παραδέχτηκε πως πρέπει να περιμένουν γκέλα στα εναπομείναντα ματς από τους “κανονιέρηδες” και τους “πολίτες” για να πιάσουν την κορυφή και συνάμα να κάνουν οι ίδιοι το απόλυτο με νίκες στα δικά τους.

Η αλήθεια είναι πως πρέπει να αλλάξουν άρδην εικόνα αφού με 4 κερδισμένους βαθμούς στα προηγούμενα ισάριθμα ματς έχουν χάσει πολύτιμο έδαφος στην πιο κρίσιμη καμπή του πρωταθλήματος.

Επί ημερών Κλοπ η Λίβερπουλ έχει κερδίσει μόνο την Κρίσταλ Πάλας τις περισσότερες φορές (13) από ότι την Γουέστ Χαμ (12).

Οι: Ματίπ, Τιάγκο, Ζότα και ο Γκάκπο είναι οι απουσίες των φιλοξενούμενων.

Τα “σφυριά” κάτοχοι του περσινού Conference League αποκλείστηκαν πρόσφατα από την πρωταθλήτρια και ακόμη αήττητη σε όλες τις διοργανώσεις (!) Λεβερκούζεν στα ημιτελικά του Europa League και πλέον καλούνται στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος να πατήσουν γκάζι για να εξασφαλίσουν την 7η θέση στον πίνακα που λογικά θα δώσει και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο. Στην παρούσα φάση βρίσκονται στο -2 από την 7η Νιουκάστλ η οποία έχει και ένα ματς στο χέρι ενώ την ίδια ώρα η Τσέλσι που είναι 9η και στο -1 έχει δυο ματς περισσότερα τα παίξει άρα είναι και αυτή στο παιχνίδι.

Πάντως μπαίνουν στο συγκεκριμένο ματς έχοντας κερδίσει μονάχα 1/8 από τα πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια τους και αυτό ήταν το 4-2 επί της Μπρέντφορντ τον Φεβρουάριο.

Προϊστορία: Η Λίβερπουλ αριθμεί 12/14 ήττες στα αντίστοιχα πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Γουέστ Χαμ στην κατηγορία εκ των οποίων οι πέντε διαδοχικές.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το combo του Over 2,5 με το Goal σε απόδοση 1,65. Ντεφορμέ αμφότερες και με παράδοση στα πολλά γκολ ειδικά στα ματς στο Λονδίνο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 403 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x