ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Serie A Uncategorized ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Α’ Ιταλίας: Μπολόνια – Ουντινέζε

Α’ Ιταλίας: Μπολόνια – Ουντινέζε
Spread the love

Να εδραιώσει ακόμα περισσότερο τη θέση της στην πρώτη τετράδα του πρωταθληματος θελει η Μπολονια κοντρα στην …ασθμαίνουσα Ουντινέζε…

Ακόμα ένα …έπος για την εκληπτικη την φετινη αγωνιστικη περιοδο ομάδα του Τιαγκο Μοτα. Με γκολ των Ελ Αζουζί, Ζίρκζι και Σαλεμάκερς νίκησε 3-1 μέσα στο “Ολιμπικο” τη Ρόμα εκμεταλλευόμενη την κούραση των “τζαλοροσι” απο την υπερπροσπάθεια στο Γιουρόπα λιγκ.

Ετσι οχι απλά παρέμεινε τέταρτη (με ματς περισσοτερο βεβαια) στον πινακα αλλά εχει και αποσταση απο τους …απο κατω (επτά παρνω απο την Ρόμα και οκτώ απο Αταλαντα). Ηταν η επιστροφή στις νικες για τους “τζαλομπλου” μετά τις δυο σερι λευκες ισοπαλίες με Μοντσα εντος και Φροζινονε εκτος εδρας.

Οσο για την Ουντινεζε, ειναι ακριβως πανω στη γραμμη του υποβιβασμου και προερχεται απο πεντε σερι ματς χωρις νικη (τελευταιο τριποντο το 2-1 εκτος εδρας επι της Λάτσιο αρχες Μαρτιου). Την περασμένη Πεμπτη έπαιξε τα 20 περιπου λεπτά που εκκρεμούσαν απο το παιχνίδι με τη Ρόμα που ειχε διακοπει (λογω προβληματος υγειας του Εντικά της Ρόμα).

Δεν κατάφερε να διατηρήσει το “Χ” χάνοντας το ματς με 2-1 στις καθυστερήσεις, για την …ακρίβεια στο 90+5’! Η ομάδα του Φαμπιο Καναβάρο πλέον (έκανε ντεμπούτο στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του Γκαμπριέλε Τσιοφι) θα προσπαθήσει να αλλάξει το κλίμα και τα δεδομένα απο ε΄δω και περα αν και εχει δυσκολο προγραμμα 9μετά το ματς στη Μπολονια εχει εντος τη Ναπολι). Τελευταία της νίκη το 2-1 μεσα στη Λάτσιο (11 Μαρτιου)

Bologna: Skorupski; Posch, Lucumi, Calafiori, Kristiansen; Freuler, Aebischer; Orsolini, El Azzouzi, Saelemaekers; Zirkzee

Udinese:Okoye; Kristensen, Bijol, Perez; Ehizibue, Payero, Walace, Samardzic, Kamara; Pereyra; Lucca

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1   /   2-3 γκολ

(Visited 344 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x