ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Serie A

Α’ Ιταλίας: Φιορεντινα – Σασουόλο

Α’ Ιταλίας: Φιορεντινα – Σασουόλο
Spread the love

Η Φιορεντίνα “κουβαλάει” την απογοήτευση από τον αποκλεισμό από την Αταλάντα καθώς έχασε μεσοβδόμαδα με 4-1 εκτός έδρας μην μπορώντας να υπερασπιστεί το 1-0 που είχε επικρατήσει στον πρώτο ημιτελικό.

Δεχτηκε γκολ νωρις (8’), ισοφάρισε στο 68’ με τον Μαρτινες Κουάρτα και κρατούσε σκορ προκρισης. Δεχτηκε το 2-1 στο 75’ και μπαινοντας στις καθυστερήσεις μύριζε …παράταση!

Στο 90+7’ ομως ηρθε η …κατάρευση, δέχτηκε αλλα δύο γκολ και έφυγε ηττημενη με το βαρύθ 4-1 και εκτος τελικου κυπελλου. Πρέπει να συνελθει το συτνομοτερο , οχι μονο γιατι κυνηγάει έξοδο στην ευρωπη μεσω πρωταθληματος (-5 απο τις Ευρωπαϊκές θέσεις) αλλά και γιατι μετά τη Σασουόλο περιμένει η Μπριζ στους ημιτελικους του Κονφερενς λιγκ (στο οποίο περσι ήταν φιναλιστ) και στοχεύει σε έναν δευτερο σερι Ευρωπαϊκό τελικό!

Οσο για τη Σασουόλο, πηγαίνει χάλια φετος και δεν καταφέρνει με τίποτα να το …ισιώσει! Προέρχεται απο την ήττα με 3-0 εντος έδρας απο τη Λέτσε με ακομα μια απογοητευτικη εμφανιση. Χαρακτηριστικο της …παρατεταμένης κρίσης που περνάει ειναι πως στα τελευταια 14 επίσημα ματς της μετράει μόνο μια νικη!.

Ηταν το εντός έδρας 1-0 με τη μετρια Φροζινονε με την οποία ανηκουν σε ενα γκρουπ ομαδων που μαχονται για την παραμονη τους στο καμπιονατο. Η αμεσως προηγουμενη νίκη ήταν το 1-0 απεναντι στη ….Φιορεντινα στο ‘Μαπέι” στις 06 Ιανουαρίου! Οι “νεροβερντι υπολοιπονται δύο βαθμούς από τη γραμμη του υποβιβασμού αλλά δεν δειχνουν αγωνιστικά στο επίπεδο που χρειάζεται για να ανεβουν στην βαθμολογια.

Fiorentina: Terracciano; Kayode, Milenkovic, Ranieri, Parisi; Duncan, Lopez; Ikone, Beltran, Sottil; Kouame

Sassuolo:Consigli; Toljan, Erlic, Ferrari, Doig; Racic, Boloca; Defrel, Thorstvedt, Volpato; Pinamonti

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 375 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Στρατής

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x