ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Χιλή: Ουατσιπάτο – Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε

Χιλή: Ουατσιπάτο – Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «CAP» του Ταλκαχουάνο, με την πρωταθλήτρια Ουατσιπάτο να προσπαθεί να βελτιώσει την βαθμολογική της εικόνα, μετά το νωθρό της ξεκίνημα και την πρωτοπόρο και αήττητη Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε να διατηρήσει την κορυφή.  

Να σημειωθεί, πως η πρωταθλήτρια αλλά και η ομάδα που θα τερματίσει στην 2η θέση θα βρεθούν απευθείας στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ η 3η στα προκριματικά της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Οι ομάδες επίσης από την 4η ως και την 7η θέση στο Κόπα Σουνταμερικάνα, ενώ οι δύο τελευταίες υποβιβάζονται.    

Επικράτηση με 2-1 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη Ντεπόρτες Ικίκε, με την Ουατσιπάτο να επιστρέφει στα τρίποντα μετά από τρεις αγωνιστικές, όντας πλέον στην 12η θέση και το -2 από την πρώτη επτάδα. Σε ρηχά νερά γενικότερα στο φετινό πρωτάθλημα, με άλλοθι πάντως την συμμετοχή της στην φάση των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες, εκεί όπου έχει δύο ισοπαλίες στο γήπεδο της, το 1-1 με την Εστουδιάντες και το 0-0 με την Δε Στρόνγκεστ και το σπουδαίο «διπλό» στο Πόρτο Αλέγκρε ενδιάμεσα αυτών με την Γκρέμιο (2-0). Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες ισοπαλίες για την αήττητη στο πρωτάθλημα Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε, με το 1-1 αρχικά φιλοξενώντας την Κοκίμπο και το 2-2 στο εκτός έδρας ντέρμπι κορυφής με την 2η στον βαθμολογικό πίνακα Παλεστίνο που διατήρησε τη μεταξύ τους απόσταση στους τρεις βαθμούς.

Προϊστορία: Τέσσερις νίκες για την Ουατσιπάτο, δύο για την Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε και τρεις ισοπαλίες, στις εννέα μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο Ταλκαχουάνο.

Δεδομένο πως η Ουατσιπάτο θα θέλει να βελτιώσει ακόμα περισσότερο την βαθμολογική της εικόνα, με το ματς κόντρα στην πρωτοπόρο και αήττητη Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε να αποτελεί σίγουρα πρόκληση.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 819 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x