ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Σάντα Φε – Όνσε Κάλντας   

Κολομβία: Σάντα Φε – Όνσε Κάλντας   
Spread the love

Η 4η αγωνιστική των πλέι οφ του πρωταθλήματος Απερτούρα και σπουδαίο ματς στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά, ανάμεσα στην Σάντα Φε και την Όνσε Κάλντας, το οποίο μάλιστα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και «τελικός» της 1ης θέσης του 2ου ομίλου.

Δύο όμιλοι των τεσσάρων ομάδων, με την πρόκριση στον διπλό τελικό στις νικήτριες αυτών. Στον 1ο όμιλο, η Ντεπορτίβο Περέιρα, η Μπουκαραμάνγκα, η πρωταθλήτρια Τζούνιορ και η Μιγιονάριος. Στον 2ο όμιλο, η Σάντα Φε, η Όνσε Κάλντας, η Ντεπόρτες Τολίμα και η Λα Εκιδάδ.

Επτά βαθμοί για την Σάντα Φε στις τρεις προηγούμενες αγωνιστικές των πλέι οφ, με την ομάδα της Μπογκοτά να βρίσκεται στην 1η θέση του 2ου ομίλου, μετά το 1-0 αρχικά στο «Ελ Καμπίν» σε βάρος της Ντεπόρτες Τολίμα, το 2-0 στο μίνι εκτός έδρας ντέρμπι με την συμπολίτισσα Λα Εκιδάδ και το 0-0 στο Μανισάλες με την σημερινή της αντίπαλο. Στην άλλη πλευρά, στην 2η θέση του 2ου ομίλου και το -2 η Όνσε Κάλντας, η οποία μετά το 2-0 της 1ης αγωνιστικής φιλοξενώντας τη Λα Εκιδάδ, έφυγε με βαθμό από την έδρα της Ντεπόρτες Τολίμα (1-1), αλλά έμεινε στο 0-0 στη μονομαχία της εντός με την σημερινή της αντίπαλο, αδυνατώντας να της πάρει την πρωτιά.

Προϊστορία: Πέντε νίκες για την Σάντα Φε, τρεις για την Όνσε Κάλντας και δύο ισοπαλίες, στις 10 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο).

Πολύ σπουδαίο βαθμολογικά ματς, ειδικά αν η Ντεπόρτες Τολίμα έχει επικρατήσει λίγες ώρες νωρίτερα φιλοξενώντας την αποκλεισμένη ουσιαστικά Λα Εκιδάδ. Επιλογή ρίσκου πάντως ο «άσος», ποντάροντας στον παράγοντα έδρα, εκτιμώντας πως πολύ πιθανό να είναι αυτός που θα κάνει τη μικρή διαφορά.

Εκτίμηση:  1

(Visited 772 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x