ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Βραζιλίας: Μποταφόγκο ΣΠ – Παλμέιρας

Κύπελλο Βραζιλίας: Μποταφόγκο ΣΠ – Παλμέιρας
Spread the love

Στο «Σάντα Κρουζ» του Ριμπεϊράο Πρέτο της ευρύτερης περιοχής του Σάο Πάολο, το μίνι ντέρμπι Παουλίστα ανάμεσα στην τοπική Μποταφόγκο ΣΠ και την Παλμέιρας, που είναι φυσικά και ο επαναληπτικός ανάμεσα στις δύο ομάδες για τον 3ο γύρο του κυπέλλου.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στον 3ο γύρο του κυπέλλου δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ και πως σε περίπτωση επικράτησης της Αμαζόνας με οποιοδήποτε σκορ αλλά με ένα τέρμα διαφορά, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Μονά νοκ άουτ ματς στον προηγούμενο γύρο του κυπέλλου, εκεί όπου η Μποταφόγκο ΣΠ πανηγύρισε την πρόκριση με ανατροπή στο υπέρ της 2-1 φιλοξενώντας την 4ης κατηγορίας Ανάπολις. Δραματικό ακολούθως το πρώτο ματς με την Παλμέιρας στο «Αλιάνζ Πάρκε», στο οποίο υπήρχαν σπουδαίες ευκαιρίες εκατέρωθεν και στο οποίο η «μικρή» ομάδα του Σάο Πάολο έβαλε σε μεγάλους μπελάδες την πρωταθλήτρια Βραζιλίας, πριν λυγίσει 1-2 στο όγδοο λεπτό των καθυστερήσεων. Νωρίτερα, μπροστά στο σκορ η Παλμέιρας στο πενήντα επτά, με τη Μποταφόγκο ΣΠ να φτάνει στο 1-1 με ένα εντός περιοχής διαγώνιο σουτ του Πάτρικ Μπρέι στο ενενήντα. Απευθείας επίσης στον 3ο γύρο του κυπέλλου η Παλμέιρας, με τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για την πρωταθλήτρια Βραζιλίας, το 2-1 της προτελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Κόπα Λιμπερταδόρες φιλοξενώντας την Ιντεπεντιέντε Ντελ Βάγε (Εκουαδόρ).

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Παλμέιρας και μία ισοπαλία, σε τέσσερα ματς την τελευταία δεκαετία στην έδρα της Μποταφόγκο ΣΠ, όλα στα πλαίσια του τοπικού πρωταθλήματος Παουλίστα.

Πολύ πιο μεγάλος ο βαθμός δυσκολίας του σημερινού επαναληπτικού, τουλάχιστον σε σχέση με αυτό που δείχνει το 1,50 που συνοδεύει την πρωταθλήτρια Βραζιλίας, Παλμέιρας. Δεδομένο βέβαια πως βασικός στόχος της «μικρής» Μποταφόγκο ΣΠ είναι η παραμονή, καθώς δεν έχει ξεκινήσει καλά στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, με κάθε ματς όμως απέναντι σε «μεγάλες» του Παουλίστα να αποτελεί πρόκληση και έδειξε στο πρώτο ματς και τα δόντια της αλλά και πως δεν θα πέσει αμαχητί.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.119 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x