Spread the love

Head to Head Record – Olympiakos Piraeus vs Aris

Olympiakos Piraeus
(75%)

16
Matches

75%
19%
6%

12 Wins

3 Draws(19%)

1 Wins

Aris
(6%)

75%Over 1.5
12 / 16 matches

50%Over 2.5
8 / 16 matches

25%Over 3.5
4 / 16 matches

69%BTTS
11 / 16 matches

31%Clean Sheets
Olympiakos Piraeus

0%Clean Sheets
Aris

Στο Καραϊσκάκη,ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τον Άρη στο παιχνίδι που ανοίγει τη διαδικασία των πλέι οφ .

Οι Πειραιώτες προέρχονται από την ήττα,πρώτη τους στο Πρωτάθλημα,την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου και αυτή έγινε από τον αποψινό της αντίπαλο στο Βικελίδης.

Μέχρι τώρα,στο Καραϊσκάκη οι Πειραιώτες είχαν δύο απώλειες αμφότερες με λευκές ισοπαλίες κόντρα σε Ατρόμητο και Παναθηναϊκό.Αγωνιστικα,ο Μαρτίνς αναμένεται να επαναφέρει τον Αγκιμπού Καμαρά στη θέση του Καρβάλιο ενώ Μασούρας ,Γκάρι και Ελ Αραμπί θα είναι το επιθετικό ..τρίδυμο.Η τετράδα στην άμυνα θα είναι Λαλά ,Σωκράτης,Μανωλάς , Ρεαμπτσιουκ και στη μεσαία γραμμή ο Εμβιλά θα έχει παρτενερ ένα εκ των Μπουχαλάκη , Μαντί.

Ο Άρης είναι μια …ωραία ατμόσφαιρα.Η έλευση του Μπουργος φέρνει ένα άλλο αέρα στην ομάδα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι εκτός έμειναν ο ανέτοιμος Ματέο Γκαρσία, ο τραυματίας Μαντσίνι και ο Μπεναλουαν.Στον αντίποδα επιστρέφει ο Σουντγκρεν. Δεν θα αλλάξουν πολλά  πράγματα σε σχέση με το παιχνίδι του Βικελίδης με Γκάμα -Ιτουρμπε και Καμαρά μπροστά ,Σάσα ,Ματίγια στη μεσαία γραμμή ενώ η τετράδα στην άμυνα θα είναι οι Σουντγκρεν, Γκανεα  , Φαμπιάνο, Μπραμπετς

Προϊστορία: Μια ισοπαλία έχει πάρει ο Άρης  στα τελευταία 11 παιχνίδια στο Καραϊσκάκη και όλα τα υπόλοιπα είναι νίκες για τον Ολυμπιακό.

Εκτίμηση: Η πρώτη ήττα στο Πρωτάθλημα θα ήχησε σαν καμπανάκι κινδύνου εν όψει πλέι οφ για τον Ολυμπιακό.Ο Άρης είναι επικίνδυνο εμπόδιο πάντως.

Προταση: 1 και over 1.5 με anytime σκόρερ Μασούρα και Ελ Αραμπί

(Visited 317 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x