ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Μπραζίλ Πελότας – Κοριτίμπα  

Βραζιλία Β΄: Μπραζίλ Πελότας – Κοριτίμπα  
Spread the love

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα και η πορεία των δύο ομάδων, με τη Μπραζίλ Πελότας ουραγό και με στόχο φυσικά την παραμονή, την στιγμή που η Κοριτίμπα ψάχνει το τρίποντο που θα της δώσει την ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή.

Τέσσερις αγωνιστικές χωρίς τρίποντο για τη Μπραζίλ Πελότας, μετά και το 0-2 της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Γκουαρανί, με το οποίο βρέθηκε στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα. Φιλότιμη αλλά ταυτόχρονα και φλύαρη η Μπραζίλ Πελότας στο ματς στην έδρα της Γκουαρανί, στο οποίο έδωσε την ευκαιρία στην αντίπαλο της να πανηγυρίσει ένα εύκολο σχετικά τρίποντο. Δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες για τη Μπραζίλ Πελότας, σε επτά ματς στο πρωτάθλημα στο «Μπέντο Φρέιτας», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην άλλη πλευρά, δύο συνεχόμενες ισοπαλίες για την Κοριτίμπα, με θετικό πάντως πως παραμένει στην κορυφή, μαζί φυσικά με τη Ναούτικο, παρά το 0-0 αρχικά στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρούσκε και το 1-1 της προηγούμενης αγωνιστικής φιλοξενώντας την Γκοϊάς. Πιο απειλητική και με περισσότερες ευκαιρίες, μεταξύ αυτών και ένα δοκάρι, η Γκοϊάς στο μεταξύ τους ματς, στο οποίο πάντως η Κοριτίμπα άνοιξε το σκορ με ένα περίτεχνο εντός περιοχής σουτ του Ενρίκε, κόντρα στην ροή του αγώνα, στο εξηκοστό πρώτο λεπτό. Με υπομονή όμως στην συνέχεια η Γκοϊάς, με το 1-1 στο εβδομήντα εννέα από την ομάδα της Γκοϊανίας, που θα ήταν άδικο βάσει εικόνας να φύγει με άδεια χέρια από την Κοριτίμπα. Τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες για την Κοριτίμπα, σε οκτώ ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Κόουτο Περέιρα», ενώ τιμωρημένος για σήμερα ο μέσος Ρομπίνιο.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Κοριτίμπα, σε ισάριθμα ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο τη Μπραζίλ Πελότας, με 1-0 το 2018 και 2-0 το 2019.

Πιεσμένη και ευάλωτη αμυντικά η Μπραζίλ Πελότας, με το «Μπέντο Φρέιτας» μάλιστα να μην φοβίζει ως έδρα και να μην προβληματίζει τις αντίπαλες ομάδες όπως σε προηγούμενα πρωταθλήματα. Επιπλέον, η Κοριτίμπα δεν στηρίζεται μόνο στο γήπεδο της, αλλά έχει μάθει να κερδίζει και μακριά από το «Κόουτο Περέιρα», με τα τέσσερα τρίποντα που έχει μέχρι τώρα να είναι ο βασικός λόγος που βρίσκεται σήμερα στην κορυφή.

Εκτίμηση:  2

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x