ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Αργεντινής: Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο – Ταγέρες    

Κύπελλο Αργεντινής: Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο – Ταγέρες    
Spread the love

Στο ουδέτερο «Μαρσέλο Μπιέλσα» την έδρα της Νιούελς, η αναμέτρηση νοκ άουτ αναμέτρηση για την φάση των «16» του κυπέλλου, ανάμεσα στην 2ης κατηγορίας Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο και την Ταγέρες.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» του κυπέλλου τα ματς είναι νοκ άουτ και διεξάγοντα σε ουδέτερες έδρες, όπως και ότι σε περίπτωση ισοπαλίας ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι. Η ομάδα επίσης που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στα προημιτελικά με την 2ης κατηγορίας Τέμπερλεϊ.

Εύκολη πρόκριση στον προηγούμενο γύρο για την Εστουδιάντες Ρίο Κουάρτο, καθώς επικράτησε 4-1 στο ουδέτερο «Εύα Περόν» της Χουνίν, της 3ης κατηγορίας Ουρακάν Λας Χέρας. Όσον αφορά το πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας, 0-0 το Σάββατο που μας πέρασε στην έδρα της Κίλμες, «υποχωρώντας» στην 12η θέση και το -10 από την πρώτη τετράδα του 1ου ομίλου.

Στην άλλη πλευρά, 1-1 στον προηγούμενο με την Βέλεζ για την Ταγέρες στο ουδέτερο «Φλορένσιο Σολά» την έδρα της Μπάνφιλντ, με την ομάδα της Κόρδοβα όμως να πανηγυρίζει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι. Μια πρόκριση μάλιστα που πήρε μεγαλύτερη αξία και από τον τρόπο που προήλθε, καθώς οι παίκτες της Ταγέρες διατήρησαν την ψυχραιμία τους, παρά το γεγονός πως η Βέλεζ ισοφάρισε στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το πρόσφατο 1-0 στην έδρα της Μπάνφιλντ, το οποίο έφερε στην 13η θέση της Λίγκα Προφεσιονάλ και το -4 από την κορυφή και την πρωτοπόρο Εστουδιάντες.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο επίσημο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία σε ουδέτερη έδρα.

Το κύπελλο Αργεντινής, είναι μια διοργάνωση που έχει παραδοσιακά εκπλήξεις, οι οποίες δεν έχουν λείψει φυσικά και στην φετινή. Παρόλα αυτά, εκτίμηση μου, πως αν η Ταγέρες είναι το ίδιο προσεκτική όπως με το ματς του προηγούμενου γύρου με την Βέλεζ, θα φτάσει εύκολα ή δύσκολα στην πρόκριση.

Εκτίμηση:  2

(Visited 3 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x