ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ολυμπιακός-Σλοβαν

Ολυμπιακός-Σλοβαν
Spread the love

Στο Καραϊσκάκη, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Σλόβαν στο πρώτο παιχνίδι των Πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ, με φόντο την πρόκριση στους ομίλους  της διοργάνωσης.

Οι Πειραιώτες, αποκλείστηκαν από τη  συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ  χάνοντας  από τη Λουντογκόρετς στη διαδικασία των πέναλτι. Με το πρώτο ματς στο Καραϊσκάκη να λήγει στο 1-1 και τη ρεβάνς, 2-2, αλλά όπως είπαμε στη ρώσικη ρουλέτα Βαλμπουενά και Χασάν έχασαν πέναλτι και ο Ολυμπιακός είναι πλέον στο Γιουρόπα.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μαρτίνς που περιμένει από τους παίκτες του να βγάλουν ποιότητα ,δύναμη και πάθος, αλλά και ο ίδιος δεν θα πρέπει να κάνει λάθη του παρελθόντος,, αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με 4-3-3 , με Βατσλίκ ή Τζπολάκη κάτω απο τα δοκάρια,ενώ τετράδα στην άμυνα ,απο δεξιά προς αριστερά, θα είναι οι Λαλά-Σωκράτης,Μάρκοβιτς ή Σισέ, Ρεάμπτσιουκ. Στην  μεσαία γραμμή Εμβιλά,Μπουχαλάκης ή Αγκιμπού Καμαρά και Μαντί Καμαρά. Με τον Ελ Αραμπί φορ και πίσω του ,αριστερά ο Μασούρας  και δεξιά ένας εκ των Βαλμπουενά-Ονιεκούρου. Εκτός αποστολής ο τιμωρημένος Μπα,  ο απόντας απο την ευρωπαική λίστα Σεμέδο, δύσκολα θα είναι  στην αποστολή ο τραυματίας Χασάν.

Η Σλόβαν είναι πρωτοπόρος στο Πρωτάθλημα της χώρας της με 3 στα 3, έχοντας  νίκη με 1-4 εκτός έδρας κόντρα στη Λιπτόφσκι ,2-0 την Τρέντσιν και 3-1 τη Μιχάλοβτσε. Στην Ευρώπη αποκλείστηκε στον Α προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ , όχι εύκολα απο τους Γιανγκ Μπόις (0-0 εντός και 3-2 εκτός) ενώ απέκλεισε τη Λινκολν στον β προκριματικό του Γιουρόπα με νίκη   1-3 εκτός και ισοπαλία 1-1 εντός. Γενικά είναι καλύτερη εκτός παρά εντός, τουλάχιστον στην Ευρώπη. Αγωνιστικά,ο Βλάντιμιρ Βάις, ο νεότερος  που έχει περάσει και απο τον Ολυμπιακό, είναι ο παίκτης ηγέτης στην ομάδα του πατέρα του, ενώ επικίνδυνος είναι ο επιθετικός απο τη Νιγηρία,Χέντι με δύο γκολ στην Ελβετία κόντρα στους Γιανγκ Μπόις ,αλλά και ο έμπειρος μέσος Κανκάβα από τη Γεωργία που τον έχουμε δει πολλές φορές αντιμέτωπο με την Εθνική ομάδα,Εκτός ο αμυντικός Ντε Μαρκο(τιμωρημένος), ο επιθετικός Ρατάο (πειθαρχικό παράπτωμα), ο κίπερ Σούλα και άλλοι τρεις τέσσερις που δεν λογίζονται βασικοί.

Προϊστορία: Το 2009 ,ο Ολυμπιακός νίκησε με 0-2 και 2-0  αντίστοιχα, στον τρίτο προκριματικό του Τσάμπιονς Λιγκ.

Εκτίμηση:  Ο Ολυμπιακός είναι το μεγάλο φαβορί , αλλά στην αποδοση δεν θα  το επιλέξω. Περιμένω ένα  γρήγορο γκολ, αρα θα πάω με την επιλογή γκολ μέχρι το 28, ενώ πιθανοί σκόρερ οι Καμαρά Μαντί,Ελ Αραμπί και Μασούρας.  

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ μέχρι το 28, Over 9,5 κόρνερ

(Visited 10 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x