ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Λέστερ- Άρσεναλ
Spread the love

Στο King Power η Λέστερ υποδέχεται την Άρσεναλ στο μεσημεριανό παιχνίδι του Σαββάτου με τις “Αλεπούδες” να στοχεύουν στην 200η νίκη τους στην κατηγορία απέναντι στους “κανονιέρηδες” που αριθμούν μόλις 2/11 ήττες εκτός έδρας στο πρωτάθλημα εκ των οποίων τα έξι είναι 2ιπλα.

Οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα επικράτησαν της Μπράιτον στην διαδικασία των πέναλτι αφού στο 90λεπτο το παιχνίδι έληξε 2-2 με την Λέστερ να προηγείται με 1-0 και 2-1 αλλά να μην μπορεί να κρατήσει το σκορ σε καμία από τις δυο περιπτώσεις.

Πάντως έστω και έτσι διεύρυναν το αήττητο ρεκόρ τους στα πέντε παιχνίδια εκ των οποίων οι τρεις είναι νίκες με την πιο πρόσφατη το 2-1 επί της Μπρέντφορντ εκτός έδρας την περασμένη αγωνιστική.

Επιστρέφει ο Τζέιμι Βάρντι ο οποίος αριθμεί ήδη 7 γκολ σε 9 εμφανίσεις του φέτος από την εκκίνηση του πρωταθλήματος και έχει σκοράρει συνολικά 11 γκολ απέναντι στην Άρσεναλ που είναι τα περισσότερα στην καριέρα του κόντρα σε μια ομάδα.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν πιο εύκολο έργο κόντρα στην Λιντς ( 2-0) για το Λιγκ Καπ ενώ στο πρωτάθλημα στο πιο πρόσφατο παιχνίδι τους επικράτησαν με 3-1 της Άστον Βίλα πραγματοποιώντας στο πρώτο ημίχρονο εκείνης της αναμέτρησης την πιο πειστική τους φετινή εμφάνιση.

Τρέχουν ένα αήττητο ρεκόρ 6 αγώνων στην φετινή Premier League ενώ είχαν χάσει στα τρία πρώτα παιχνίδια τους με συνολικά τέρματα: 9-0.

Οι: Μπεν Γουάιτ, Κιέραν Τίρνεϊ, Μάρτιν Όντεγκααρντ θα περάσουν από τεστ πριν από την σέντρα αφού προέρχονται από τραυματισμό ενώ λογικά θα είναι στην 11άδα ο Αλεξάντερ Λακαζέτ ο οποίος έχει σκοράρει τα 10/13 τέρματα του στην κατηγορία σε εκτός έδρας ματς σε αντίθεση με τον Ομπαμεγιάνγκ που αριθμεί 4/6 γκολ αλλά το πιο πρόσφατο που πέτυχε εκτός έδρας ήταν πέρσι τον Μάιο επί της Νιουκάστλ.

Προϊστορία: Η Λέστερ έχει κερδίσει στα 4/7 πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια ενώ αμέσως πριν αριθμούσε 22 σερί δίχως “τρίποντο” απέναντι στους Λονδρέζους.

* Ανεξάρτητα από την τελική έκβαση του αγώνα θα ποντάρω στο combo του over 2,5 μαζί με το Goal στο 2,05 αφού αμφότερες φέτος και σκοράρουν αλλά και δέχονται με ευκολία τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5 + Goal

(Visited 20 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x