ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Σούπερ Λιγκ :Ιωνικός-Ατρόμητος

Σούπερ Λιγκ :Ιωνικός-Ατρόμητος
Spread the love

Στη Νεάπολη έχουμε ένα απο τους πρώτους τελικούς της σεζόν. Ιωνικός-Ατρόμητος. Ο χαμένος έχει θέμα, η ισοπαλία ευνοεί τον φιλοξενούμενο.

Ο Ιωνικός  μετρά πέντε σερί ήττες, μετά την ισοπαλία στο Αγρίνιο και το χειρότερο για την ομάδα του Σπανού είναι πως στα τέσσερα απο τα πέντε παιχνίδια δεν έχει βρεί δίχτυα. Πρόβλημα μεγάλο για τους Νικαιώτες που θέλουν να εκμεταλλευτούν την έδρα τους ,έστω και με λιγοστό κόσμο.  Eκτός οι Ρομαό-Γκοτσούλιας -Τουράμ, επέστρεψε απο τη Συρία ο Αοσμαν μέσα και ο νεαποκτηθείς Πλατέλλας.

Ο Ατρόμητος είναι και αυτός χωρίς νίκη σε πέντε παιχνίδια απλά έχει πάρει την  ισοπαλία στα Γιαννινα και αισθάνεται καλύτερα.  Με 10 βαθμούς είναι προτελευταίος και σε χειρότερη,προφανώς, θέση απο τον Ιωνικό που έχει 14, άρα στόχος είναι πρώτα να μην χάσει και μετα,αν μπορεί να κλέψει τη νίκη.  Ο Εξτρέμ Ροτάριου και ο μέσος του ΟΦΗ,Ναμπί , μπαίνουν  δυναμικά στο ρόστερ του Κοουλμαν.

Προϊστορία: Σε Σούπερ Λιγκ και Σούπερ Λιγκ 2, ο Ατρόμητος έχει δύο νίκες στη Νεάπολη και μία ήττα το 2005 με τον Ιωνικό να κερδίζει 3-1.

Εκτίμηση:  2-3-3 εντός ο Ιωνικός, 0-3-6 οι φιλοξενούμενοι εκτός. Ομάδες που δεν σκοράρουν πολύ και τα πάντα θα κριθουν στη λεπτομέρεια. Θα πάω με τον άσο  διότι η δύναμη του Ιωνικού είναι η έδρα του και ο Ατρόμητος δεν πείθει εκτός.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

(Visited 486 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x