Spread the love

Στο Pride Park η Ντέρμπι Κάουντι του Γουέιν Ρούνεϊ υποδέχεται την Μπέρμπιγχαμ με τα «κριάρια» να ψάχνουν εναγωνίως την νίκη που ψαλλιδίσει την διαφορά των -8 που βρίσκονται κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού και τους μπλε του Λι Μποιερ που έχουν στόχο να αυξήσουν την δική τους διαφορά από το + 12 από την επικίνδυνη ζώνη.

Τα μαύρα σύννεφα έχουν μαζευτεί εδώ και καιρό πάνω από το Pride Park και η μπόρα δεν θα αργήσει να ξεσπάσει αφού δεν φαίνεται στον ορίζοντα λύση στο διοικητικό κομμάτι.

Ήδη, πολλοί παίκτες είναι έτοιμοι την Δευτέρα, που λήγει η τρέχουσα μεταγραφική περίοδος, να φύγουν και ο Ρούνεϊ , που το όνομα του ακούστηκε για την Έβερτον πριν κλείσει ο Λάμπαρντ και ναυαγήσει του Βίκτορ Περέιρα, το γνωρίζει αυτό καλά.

Ωστόσο δεν υπάρχει περίπτωση με τον σεβασμό που εμπνέει στα αποδυτήρια να μην μπούνε στο γήπεδο την Κυριακή και να δώσει ο καθένας ότι έχει για να έλθει η πολυπόθητη νίκη.

Το αήττητο των 5 αγώνων που έτρεχαν έληξε την περασμένη αγωνιστική όταν και ηττήθηκαν στο City Ground από την γειτονική Νότιγχαμ Φόρεστ ( 2-1).

 

Οι μπλε έχουν συμπληρώσει ήδη μια τρίμηνη διακοπή δίχως 2ιπλο και ο Λι Μπόγιερ πολύ θα ήθελε να δει την ομάδα του να σπάει αυτό το αρνητικό ρεκόρ στο Κυριακάτικο παιχνίδι.

Και αυτοί μαστίζονται από εξω- αγωνιστικά προβλήματα αλλά αυτό στην παρούσα φάση δεν φαίνεται να επηρεάζει τόσο την ομάδα στο γήπεδο.

Οι 4 βαθμοί στα δυο πιο πρόσφατα back to back εντός έδρας παιχνίδια κόντρα στην Μπάρνσλει ( 2-1) και Πίτερμπορο ( 2-2) ήταν ένας καλός απολογισμός αλλά στην παρούσα φάση όσο μακριά βρίσκονται από την επικίνδυνη ζώνη άλλο τόσο βρίσκονται και από τα μπαράζ ανόδου.

Προϊστορία:  Τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους παιχνίδια έχουν λήξει όλα με πάνω από δυο τέρματα.

  • Τα «κριάρια» δεν έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό στα 4/5 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους ενώ την ίδια ώρα η Μπέρμπιγχαμ αριθμεί 16 γκολ παθητικό στα 6 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της.  Το Goal ή Over 2,5 σε απόδοση 1,75 είναι πολύ καλή.

 

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal ή Over 2,5

(Visited 624 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x