Spread the love

Στο Μπέργκαμο, ο Ολυμπιακός κοντράρεται με την Αταλάντα στο πρώτο παιχνίδι των πλέι οφ του Γιουρόπα.

 

Οι Μπεργκαμάσκι μοιάζουν να βρίσκονται σε αγωνιστική κρίση έχοντας πέντε αγώνες χωρίς νίκη με τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες  σε όλες τις διοργανώσεις και πιο πρόσφατο το 1-1 με τη Γιουβέντους για το Πρωτάθλημα.  Γρήγορο τρανζίσιον , εξαιρετικά γρήγορη στο physical game ,πολλές φορές κάνει λάθη στην άμυνα και το πληρώνει.  Εχει να κερδίσει εντός έδρας απο το 2-0 με την Βενέτσια ,αρχές Ιανουαρίου στο Κύπελλο, έκτοτε μετρά 0-2-2 και ένα αποκλεισμό στο Κύπελλο απο τη Φιορεντίνα,εντός έδρας.  Πρόβλημα η απουσία του στόπερ Παλομίνο και του φορ Ζαπάτα,αλλά και του επιθετικού μέσου Ιλιτσιτς όσο και του Μιράντσουκ.

Ο Ολυμπιακός  νίκησε στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, 1-0, αλλά στο β μέρος ήταν κακός και το είπε ο Μαρτίνς  θέλοντας να ξυπνήσει άπαντες. Το μεγάλο ερώτημα έχει να κάνει με τον Σισέ και το αν  η ομάδα θα παραταχθεί με 3 αμυντικούς και στην εξίσωση υπάρχουν  οι Σισέ-Μανωλάς-Σωκράτης. Αν ο Σενεγαλέζος είναι οκ  λογικά θα παίξει ,αλλιώς θα πάμε στο 4-3-3 που μοιάζει σαν plan c ,ούτε καν b. Επίσης ένα ερώτημα είναι σε ένα πιθανό 3-5-2  ποιος θα είναι αυτός πίσω σπο τον επιθετικό που λογικά θα είναι ο Ελ Αραμπί.  Θα είναι ο Αγκιμπού η ο Μασούρας. Μοναδικό πρόβλημα ο Ροντρίγκες,σε κίνδυνο  αν παρουν κάρτα οι Μπα-Σισέ-Μανωλάς-Τικίνιο.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει προϊστορία

Εκτίμηση: Η Αταλάντα  έχει πρόβλημα όταν παίζει εντός ,με πέντε νίκες σε όλα τα παιχνίδια της σε όλες τις διοργανώσεις, εν αντιθέσει  με τα εκτός έδρας ματς  όπου έχει 9 νίκες.  Δυνατό παιχνίδι με το γκολ-γκολ να είναι η πρώτη επιλογή. Απο κει και πέρα, θα πονταρα σε ένα γκολ Σισέ  η Μανωλά με την Ιταλική ομάδα να έχει πρόβλημα στις στατικές φάσεις. Δυνατές και ίσως πιο safe επιλογές οι Μαλινόφσκι και Ελ Αραμπί,όπως και το over 10 στα κόρνερ

(Visited 736 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x