Spread the love

Τριάδα με τεράστιο ενδιαφέρον σε κορυφή και ουρά στα εξ  αναβολής παιχνίδια στη Λιγκ 1

 

Σάντερλαντ-Ρόδεραμ 

Αρχίζει και ξαναβρίσκει τον καλό της εαυτό η Σάντερλαντ η οποία με 4-2-0 στα τελευταία έξι παιχνίδια έχει καταφέρει να φτάσει στην 6η θέση της βαθμολογίας και να  διεκδικεί με δυνατές ελπίδες, πέρα απο τη θέση στα πλέι οφ, και την δεύτερη θέση που δηγεί στην απευθείας άνοδο. Με τόσες ατυχίες από τοτε που υποβιβάστηκε  της το χρωστάει η τύχη.  Στο προηγούμενο ματς επικράτησε με 5-1 της Κέμπριτζ, ενώ εντός έδρας  μετρά 16-2-4.

Η Ρόδεραμ, με δύο νίκες στα τελευταί έξι παιχνίδια και μάλιστα η πιο πρόσφατη νίκη επί της Οξφορντ να είναι εξάποντη, αρχίζει και βγάζει τον καλύρερο της εαυτό  ,κρατάει την δεύτερη θέση αλλά νιώθεί καυτή την ανάσα, ιδίως των Ντόνς(ισόβαθμοι) και της αντιπαλου που είναι στο μείον έξι.  Εκτός έδρας έχει 11-5-5

Προϊστορία: 1-1, πρόπερσι

Εκτίμηση: Η Σάντερλαντ είναι στο φεγγάρι που πρέπει. Η Ρόδεραμ ψάχνει τα πατήματα της ,πήρε δύο νίκες αλλά δεν πείθει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

Πόρτσμουθ-Γουίγκαν

Με 70 βαθμούς, η Πόρτσμουθ  έχει λιγοστές ελπίδες για τα πλέι οφ αλλά το παλεύει σε κάθε περίπτωση. Ειδικά έχοντας ως κάστρο της το “Φράτον Πάρκ” με συνολικά  13-5-4 και 7-2-0 στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της οι Πόμπεις βγάζουν  σφυγμό αλλά αυτό δεν αρκεί.

Μετρούν 3-1-0 στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια που έχουν δώσει  με πιο πρόσφατο το σχετικά εύκολο 3-1  επί της Τζίλιγχαμ.

Η Γουίγκαν, αν και πρωτοπόρος, ζαλίζεται από την κορυφή. Απόδειξη ότι έχει τέσσερα ματς χωρίς νίκη (0-3-1) ,πιο πρόσφατο το 1-1 με την Πλίμουθ, ,ενώ εκτός έδρας έχει 13-6-2. Με ένα βαθμό τελειώνει η υπόθεση άνοδος.

Προϊστορία: 1-0-1 ,πέρσι 1-2.

Εκτίμηση: Η Πόρτσμουθ είναι σε τρομερή κατάσταση, η Γουίγκαν είναι σε μέτρια κατάσταση ,η λογική του γκολ-γκολ και over  είναι η καλύτερη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ-Γκολ /Over

Φλίτγουντ-Σέφιλντ Γουέν.

Ματσάρα με τεράστιο ενδιαφέρον και για τις δύο .Από τη μία η Φλίτγουντ   που είναι στο μεταίχμιο της παραμονής, όντας ισόαβαμη με την Τζίλιγχαμ στους 40 βαθμούς στη μάχη για την παραμονή , αλλά υπερισχύει στο γκολ-αβερέιτζ.  Εντός έδρας έχει 5-8-9  και πέντε ματς χωρίς νίκη (0-3-2).

Η Σέφιλντ, έχασε το αήττητο 8  αγώνων σε μία άδικη ήττα απο τη Γουίκομπ ,εκτός έδρας,  και είναι εκτός  πλέι οφ . Για να ξαναμπει, πρέπει να κερδίσει   σήμερα.  Εκτός έδρας  μετρά 7-8-7  και το στιλ της είναι άκρως επιθετικό .

Προϊστορία:  Δεν υπάρχει.

Εκτίμηση: Φαβορί η γηπεδούχος  και θα τιμήσω το φαβοριστισμό επιλέγοντας και γκολ γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2/Γκολ -γκολ

 

 

(Visited 439 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x