ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον- Λίβερπουλ

Πρέμιερ Λιγκ: Έβερτον- Λίβερπουλ
Spread the love

To ντέρμπι του Merseyside κλέβει την παράσταση από το αποψινό πρόγραμμα στο Νησί με την Έβερτον που μάχεται για να σώσει την κατηγορία να έρχεται αντιμέτωπη με την Λίβερπουλ που διεκδικεί το πρωτάθλημα μαζί με την Άρσεναλ και την Μ.Σίτι.

Αμφότερες προέρχονται από δυο σημαντικές νίκες αφού η μεν Λίβερπουλ επικράτησε εύκολα με 3-1 της Φούλαμ ενώ η Έβερτον πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0.

Τα “ζαχαρωτά” πανηγύρισαν μια πολύ σημαντική νίκη επί της Νότιγχαμ Φόρεστ με 2-0 την περασμένη αγωνιστική πετυχαίνοντας δυο γκολ στα μισά των δυο ημιχρόνων αντίστοιχα. Κοινός παρανομαστής των δυο τερμάτων για την ομάδα του Σον Ντάις ήταν πως επιτεύχθηκαν με σουτ εκτός περιοχής κάτι που καταδεικνύει το ταλέντο των δυο σκόρερ αλλά και το γεγονός πως δεν πατάνε με μεγάλη συνέπεια την αντίπαλη περιοχή και δεν είναι τυχαίο πως έχουν σκοράρει μόλις 15 γκολ σε 33 αγώνες από την εκκίνηση του πρωταθλήματος.

Οι ρεντς πέρασαν εύκολα από το Craven Cottage απέναντι σε μια Φούλαμ η οποία διατηρούσε πριν από την σέντρα του αγώνα το 7ο καλύτερο εντός έδρας ρεκόρ στην κατηγορία.

Μια νίκη- βάλσαμο για να γιατρέψει τις πληγές από τον πρόσφατο αποκλεισμό τους με “θύτη” την Αταλάντα στα προημιτελικά του Europa League ενώ συνάμα τους κράτησε “ζωντανούς” στην διεκδίκηση του τίτλου. Στην παρούσα φάση είναι στο -3 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ έχοντας ωστόσο ένα ματς , το αποψινό, στο χέρι.

Ο Μο Σαλάχ και ο Νούνεζ επιστρέφουν απόψε στην 11άδα του Κλοπ ενώ δεδομένη θα πρέπει να θεωρείται και αυτή του ΜακΆλιστερ στην μεσαία γραμμή.

Προϊστορία: Η Λίβερπουλ είναι αήττητη στα 28/29 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Έβερτον ενώ είναι χαρακτηριστικό πως τα 5/6 τελευταία με την ομάδα του Ντάις γηπεδούχο έχουν λήξει όλα ισόπαλα.

* Εκτιμώ πως η Λίβερπουλ θα το “καθαρίσει” το ματς απόψε και θα ποντάρω στο combo του 2ιπλου με το Under 4,5 σε απόδοση 1,85.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Under 4,5

(Visited 232 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x