ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Λοντρίνα – Γκοϊάς  

Βραζιλία Β΄: Λοντρίνα – Γκοϊάς  
Spread the love

Σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Εστάντιο Ντο Καφέ» της Λοντρίνα, καθώς η ομώνυμη ομάδα βρίσκεται στην επικίνδυνη ζώνη και δίνει μάχη παραμονής, την στιγμή που η Γκοϊάς προσπαθεί να παραμείνει στην πρώτη τετράδα και φυσικά σε τροχιά ανόδου.

Λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι παραμονής της προηγούμενης αγωνιστικής στην έδρα της Οπεράριο, στο οποίο η μοιρασιά των βαθμών δεν άφησε ικανοποιημένη καμία από τις δύο ομάδες. Ευκαιρίες εκατέρωθεν στο μεταξύ τους ντέρμπι, περισσότερες πάντως και πιο σημαντικές για την Οπεράριο, σημειώνοντας όμως, πως η Λοντρίνα παρά τις πιο λίγες φάσεις της, είχε δύο δοκάρια. Τέσσερις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και επτά ήττες για τη Λοντρίνα, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα στο «Εστάντιο Ντο Καφέ», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της μονομαχίας της με την Γκοϊάς.

Στην άλλη πλευρά, πολύτιμο 3-1 για την Γκοϊάς την Παρασκευή που μας πέρασε φιλοξενώντας σε ντέρμπι ανόδου την CSA, με το οποίο η ομάδα της Γκοϊανίας βρέθηκε και πάλι στην πρώτη τετράδα. Πιο ουσιαστική η Γκοϊάς στο πρώτο ημίχρονο στο ντέρμπι με την CSA, στο οποίο βρέθηκε με προβάδισμα δύο τερμάτων, με το 1-0 στο επτά με κοντινό σουτ του Λουάν και το 2-0 στο τεσσαρακοστό πέμπτο λεπτό με κεφαλιά του Νταβίντ Ντουάρτε. Το 3-0 ακολούθως στο πενήντα επτά, «κλείδωσε» το τρίποντο για την Γκοϊάς, ενώ χαλάρωση στην συνέχεια από την ομάδα της Γκοϊανίας, δίνοντας την ευκαιρία στην CSA να μειώσει στο εβδομηκοστό τρίτο λεπτό. Απόλυτη ισορροπία στο ρεκόρ της Γκοϊάς, σε 15 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το γήπεδο της (5-5-5), ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της αναμέτρησης της με τη Λοντρίνα.

Προϊστορία: Μία νίκη για τη Λοντρίνα, το 2-0 του 2017 και δύο για την Γκοϊάς, το 1-0 του 2016 και το 3-1 του 2018, στις τρεις μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Εστάντιο Ντο Καφέ».

Ματς με χαρακτήρα «τελικού» για την πιεσμένη Λοντρίνα, ενώ ανώτερη αγωνιστικά και φυσικά βαθμολογικά η Γκοϊάς, η οποία όμως είναι απρόβλεπτη εκτός έδρας και χάνει αρκετή από την δύναμη της μακριά από την Γκοϊανία. Δεν θα μπλέξω με σημείο, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η πιο συνετή επιλογή.

Εκτίμηση:  Over 2,5

 

 

(Visited 26 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x